Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona1234

być z nim czy nie być proszę o radę

Polecane posty

Gość zagubiona1234

znalazłam u swojego chłopaka sms wysłanego do kolegi z treści której wynikało że fajna ze mnie dziewczyna ale daleko mi do tej z Krakowa ,, opisał mnie strasznie rzeczowo ma fajne cycki i itp ... w życiu bym sie tego nie spodziewała po nim.,.. widać było że to taki szpanerski sms do kumpla ale poczułam sie tak jak by nie chciał pokazać komuś ze jestem dla niego ważna ... jesteśmy z sobą jakiś czas , długo o mnie zabiegał i sprawiał że czułam sie szczęśliwa a teraz analizuje każde zdanie jakie wypowiada czuje że wszystko co mówi jest kłamstwem nie ufam w moich oczach stał sie durnym pozorantem ... którym chce sie stać najbadziej bolą słowa do tej z krakowa jej daleko... fakt daleko bo nie mam tyle tapety na twarzy i 40 zdjęć na nk .. i jeszcze 18 lat ;/

znalazłam u swojego chłopaka sms gdzie znalazłaś??na ziemi leżał??wypadł mu czy jak? widać było że to taki szpanerski sms do kumpla no więc wnioski już sama wyciągnełaś teraz analizuje każde zdanie jakie wypowiada czuje że wszystko co mówi jest kłamstwem nie ufam w moich oczach stał sie durnym pozorantem ... i po co było szperać ??

Gość degrengolada z polewą
Dlatego nie grzebie się w cudzych rzeczach. Jeśli masz zamiar go tak sprawdzać to lepiej z nim zerwij, zrób to dla niego.

Gość djhduirehrfffff
a kim jest dla niego " Ta z Krakowa" ?

Jakbym ja u mojego znalazła że daleko mi do tej z Krakowa to bym chyba nie wytrzymała :| awanturę bym mu zrobiła, to by oznaczało że jednaj jest jakaś co bardziej mu sie podoba a przecież jak się jest z kimś to najbardziej atrakcyjna osobą na świecie jest ta z którą się jest!!! AŻ SIĘ WKURZYŁAM>

Gość MISIA!!!
Potraktował Cię jak rzecz:( Zerwij z NIM!!! Jak mu się tamta Panna tak podoba to niech do niej spada na szczaw:D Takich jak ON jest wieluuu. Znajdziesz sobie lepszego;)

Jakbym ja u mojego znalazła że daleko mi do tej z Krakowa to bym chyba nie wytrzymała :| awanturę bym mu zrobiła, to by oznaczało że jednaj jest jakaś co bardziej mu sie podoba a przecież jak się jest z kimś to najbardziej atrakcyjna osobą na świecie jest ta z którą się jest!!! AŻ SIĘ WKURZYŁAM>

przecież jak się jest z kimś to najbardziej atrakcyjna osobą na świecie jest ta z którą się jest!!! co nie oznacza,że wszystkie inne odrazu tracą na atrakcyjności;) możesz być spokojna jak się dowie,że grzebiesz w jego rzeczach pewnie sam Ci podziękuje

faceci tak gadają z facetami poprostu. mozesz mu powiedziec ze to przeczytałaś ale bedzie kłótnia o zagladanie w smsy. tak pozatym po kiego grzyba zaglądasz w telefon jego? jakbyś nie sprawdzila to byś dalej była szczęśliwa w niewiedzy ;)

Gość zagubiona1234
nie w telefonie szukałam sms którgo chcial mi pokazać i bach trafiłam na tego. poza tym od razu było widać po mnie że coś sie stało wiec powiedziałam mu o sms przepraszał ale wie że tamtych słów zapomnieć sie nie da "fakt nie za ładna" i itp , nie mam kompleksów do swojego wyglądu ale nie jestem ideałem,, podobam sie facetom więc może warto znalezc kogoś dla którego bede idealna...

Gość aniaanianaianaianaia
to niech spada do tej z krakowa wiesniak!

Gość nie ma ideałów
chyba o tym wiesz skor nie masz 18 lat ;) a ten sms potraktuj jako szpan dla kumpla i tyle ;) jak ci jeszcze kiedyś podpadnie pisząc do koleżanki, to się możesz zastanawiać, ale do kumpla? - faceci są tacy że się chcą chwalić, a nawet przechwalać, więc weź to z przymróżeniem oka ;)

Niepotrzebnie zagladalas do jego telefonu. Te wszystkie slowa tak naprawde moga nic nie znaczyc, a Ty masz teraz w glowie gonitwe mysli. Mysle, ze tak gadaja miedzy soba zarowno faceci, jak i kobiety. Ile jestescie razem?

mizantropka nie bron tu faceta autorki bo ja nie gadam z kolezankami jakiego mój ma itp czy cuś :P zero intymnosci i szacunku

szalona osiemnastka. "Jakbym ja u mojego znalazła że daleko mi do tej z Krakowa to bym chyba nie wytrzymała :| awanturę bym mu zrobiła, .." hahah jakie to typowe dla szalonych osiemnatek:)) Zapewne awantura wszystko wyjasni;)))

Trudno mowic o obronie... To, co autorka nam napisala to raptem mikrowycinek z ich zycia... Jesli on taki smsy wysyla kolegom, a do tego na co dzien pokazuje swoim zachowaniem, ze autorke ma w powazaniu glebokim to sprawa jest jasna. Natomiast dalej twierdze, ze sa faceci i kobiety, ktore po prostu o takich sprawach miedzy soba mowia. Oczywiscie, ze nie wszyscy i wszystkie. To chyba logiczne.

Gość zagubiona1234
nie długo w sumie dopiero teraz poznaje jego kolegów rodzinę i tip ... długo sie o mnie starał prawie 7 mies dzieli nasz prawie 120 kma on potrafi jeździć parę razy w tyg do mnie czasem dłużej jechał niż spędzaliśmy czasu razem... tylko ja tak mam raz sie do kogoś zrażę i ciężko bylo mi znów sie przekonać może dlatego że zawsze w związku byłam zdradzana i oszukana nie chce znów zostać skrzywdzona.,

Gość zagubiona1234
nie 20 ... tu nie chodzi o wiek 18 czy 20