Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurcze bele

Prezent dla 8-latka , prosze o propozycje :)

Polecane posty

Młody własnie konczy 8 lat, wymyslił sobie na urodziny laptop :P heh moze na komunie ale nie na urodziny, przynajmniej nie teraz. No wiec młody walnął focha, obraził sie i stwierdził ze nic nie chce (dodam ze młody ma autyzm i niestety nie wszystkie nowinki dla dzieci w jego wieku sprawdzaja sie w jego przypadku) . I tak niestety ja nie mam pomyslu co kupic. Moze poradzicie mamy dzieci w jego wieku co moge mu dac w prezencie.

Gość mala su
1. Moj 9-latek ucieszyl sie ze stroju pilkarskiego swojej ulubionej Barcelony, swojego ulubionego napastnika 2. Pilka do nogi tez zawsze przyda sie nowa, bo szybko sie zuzywaja/pekaja, pruja i kilka na sezon trzeba kupic 3. Ostatnio dostal tez model samolotu do sklejania i byl zadowolony Nie wiem jak te propozycje maja sie do autystycznego jubilata, ale mam nadzieje,ze wybierzesz cos, co go zadowoli.

Gość rtyuuii
Mały konstruktor sekrety elektroniki

Gość głupia baba i tyle
piłka nozna plus 2 brami takie miniaturki 1,5 metra na 1 metr. Widziałam w decatchlonie. Mój 8 latek się bardzo ucieszył i na dodatek buty korkowa kupiłam. mama

z piłką swietna sprawa, rzeczywiscie nie pomyslalam, a te bramki do tego tez fajny pomysl , musze podjechac i zobaczyc, a pamietasz jaka byla cena tego kompletu??

Gość mala su
jesli masz jeszcze czas by kupic na allegro, to jest spory wybor takich bramek moj syn tez taka ma - chyba rozmiar 122wys i 182szer (jest ciut mniejsza od niego), widze na all po 60zl

Gość wrrrrotka
Mozesz mu dac skarbonkę i ze 3 stówy - i zapowiedz, że tam niech zbiera na laptop. I na gwiazdki i inne okazje jak dostanie troche kasy - niech zbiera. Niech sie nauczy szanowac pieniądze. A skoro chce tylko laptop, to zawsze jest o krok bliżej.

Gość Zaneta mama Olafa
Naprawdę tani , za to fajny i bardzo kreatywny i rozwijający prezent to zestaw robotów solarnych. Można z zestawu złożyć 7 różnych modeli pojazdów napędzanych baterią słoneczną. Fantastyczna zabawa oraz nauka, choćby o ekologicznych źródłach energii. Ja kupiłam zestaw za 22 PLN i jestem bardzo zadowolona. http://www.kuferekzabawek.pl/zestaw-solarny-p-258.html