Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małża z Morza

Prawdziwi znajomi?

Polecane posty

Gość Małża z Morza

Prawdziwych znajomych poznaje się po tym, że nie musisz się ich pytać, czy możesz gdzieś z nimi wyjść, albo cię zapraszają, prawda? A ja ostatnio zauważyłam, że ja się muszę wpieprzać. Znaczy się muszę pierwsza napisać co robimy, żeby się łaskawie dowiedzieć, inaczej by nie napisali pewnie. Ale przecież tak nie było. Z dnia na dzień tak się stało. A czemu to nie wiem. Cały czas jestem taka sama. Mamy takie plenerowe miejsce, w którym się zawsze cała ekipa spotyka. no i ta ekipa się podzieliła na mniejsze. Moja się rozwaliła, że tak powiem. Może nie do końca, ale trochę, z pewnych dziwnych powodów. No i teraz się zakumplowuje z drugą, z którą też się kumplowałam, tylko mniej. Tam są takie 2 dziewczyny, które znam bardzo dobrze, i np. jak gdzieś jadę i mam 2 miejsca wolne to się je pierwsze pytam, albo takie gówna. A one do mnie piszą tylko jak nie mają co robić. A tak to się nie spytają, czy gdzieś idę z nimi. No kurwa mać. Staram się tym nie przejmować, bo w sumie, jak już napiszę, to oni piszą, że spoko,że moge się wbić. Zawsze mi pozwalają. Ale ile można się wypraszać? ... dziwna sprawa..

Gość Małża z Morza
co byście zrobili na moim miejscu?

Gość darmowa porada
Nie każdy ma czas na koleżeństwo cały czas. Ludzie odchodzą i przychodzą. jedni układają sobie życie, inni idą swoimi drogami. Nic nie jest wieczne.

Gość Małża z Morza
no dobrze, ale czemu akurat mnie zaczeli tak zaniedbywac i zaczelam im byc obojetna? zawsze po mnie dzwonili.

Gość niestety, nadal bęzie je dost
moze ich zaczęło wkurzać, ze ciągle dzwonią bo Ciebie? a ty po nich dzwoniłaś?

Gość Małża z Morza
ej w sumie to nie :P

Gość wnioskuje....
zapytaj ich a nie nas........widocznie cos sie stalo skoro zmienili zdanie wobec towjej osoby........