Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *J* 1980

facet z 2 dzieci

Polecane posty

Gość *J* 1980

chyba sie zakochalam nie wiem co zrobic, biegal za mna ze 3 miesiace a ja sie opieralam bo nie wyobrazalam sobie zwiazku z facetem z 2 dzieci, a teraz gdy go juz nie ma od 3 tyg tesknie, juz probowalam 2 razy wyrwac go na spotkanie ale za kazdym razem mu nie pasuje.... nie wiem czy sie osmieszac czy zapytac co on o tym mysli?

Gość kqdqkq
pogadac z nim szczerze

heh.ale ma tylko dzieci czy żona w gratisie? dzieci przeciez to nie problem. chyba...

Gość *J* 1980
boje sie zwiazku z nim, taką przeszlosc wziac sobie na barki, dzieci alimenty byla zona, a z drugiej strony ciagnie mnie do niego, jak dawno do nikogo :/ fantastycznie sie z nim bawilam wiem ze czas leczy rany i moge zapomniec ale tym razem nei wiem czy chce? jeszcze gorzej ze go widuje i wszystko powraca :/

Gość *J* 1980
nie wiem czy dzieci to nie problem, zawsze jednak beda, do tej pory uwazalam ze dziecko to nei klopot jesli facet by je mial, ale jedno a nei od razu dwojke :/ zona tez jest ale byla, najgorsze to ze z nia mieszka i moja wyobraznia szaleje ze jednak to nei koniec tego zwiazku czemu kobiety zawsze musimy wpakowac sie w dziwne historie??

*J* 1980---Po co Ci facet z dziećmi.Masz 20 lat.Gdybyś miała 30 parę,to bym się nie dziwiła,bo mozna by to nazawać z lekka desperacją,ale Ty 20 latka,na pewno niezła laska, chcesz pchać sie w zwązek z mężczyzną z zobowiązaniami.

Gość kochanna ewwa
jak ma dzieci..to znaczy, że zdrowy;) i zdatny do sexu i przekazaywania dalej życia;):P

Gość *J* 1980
mam 30 lat a nie 20 :)

Gość *J* 1980
hehe zdrowy :) i energie ma i wszystko potrafi zrobic i powazny i szalony z taki ze mozna konie krasc tylko ten strach z mojej strony mnei dobija i wlasnie to co pisze Ona 44 letnia, po co facet z przeszloscia

*J* 1980---Hi hi hi :-) liczyć nie potrafie :-) No to jak masz 30 lat,to chyba z lekka jestes zdesperowana,że pchasz sie w związek z dzieciatym facetem.

*J* 1980---Piszesz,że z facetem można konie kraśc i wszystko potrafi zrobic.Tylko,ze nie potrafił utrzymać swojego związku .Wiadomo,że dwie str.sa winne gdy dojdzie do rozwodu,ale niestety ,przeważnie większa wina jest po str.mężczyzny.

Gość *J* 1980
pewnie masz racje, jako bardziej doswiadczona kobieta lepiej wiesz co zrobic moze to moje fantazje i faktycznie lekka desperacja skoro mu tak na mnei zalezalo jak mowil to czemu teraz po klotni ktora miala miejsce 3 tyg temu nagle przestal zabiegac o moje wzgledy wlasnie to mnie zastanawia...

Gość winkojest dobre a nie faceci
olej goscia jest nieodpowiedzialny