Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagita

jak pozbierac sie i wrocic do siebie po zerwanych zareczynach?

Polecane posty

Witam! Jakbym czytała o swoim byłym. Po prostu nuda, bylejakośc i 1,5 roku w dupe. Teraz czuje sie wolna. Mam 31 lat i wole byc sama niż niańczyć kogoś przez całe życie. Mam zamiar zająć sie sobą i cieszyc sie życiem nawt jakbym była sama -koniec z bylejakoscia!

Dagita moi znajomi też juz są zajęci (w większości). Sama ide na rower , aerobic, spacerek. Z wolnymi babkami na piwo i dokina. Niech żyje samotnośc! Ja czuje ulge-olać dziadów

Gość dagita
Podziwiam kobiety ktore sa pewne siebie, znaja swoja wartosc i wola byc same niz z bylekim. I szczerze wierza w to, ze czeka je cos lepszego. Aczkolweik wiem ze duzo kobiet ktore naawet jak tak mowia w srodku bardzo chca z kims byc, i nie wyobarzaja sobie spedzic zycia w samotnosci.... Inwestuja w siebie, podrozuja, ucza sie jezykow, czytaja, chodza do teatru, dbaja o siebie....potem maja co zaoferowac facetowi ktory naprawde jest fajny:)

Gość dagita
nartka, ile masz lat?

Ja na razie ni szukam-pewnie,że dobrze być z kimś ale pod warunkiem ,że jest fajny. Zajmij się soba -co bedzie to bedzie. Mnie to nawet nie przeraża ,że bede sama-dużo bardziej małzeńswo z moim byłym-buuu

Gość dagita
ale ile masz lat? byliscie zareczeni?

Wiesz Livre_, jak czytam Twoje posty napisane pół żartem- pół serio to mnie krew zalewa. Potem się dziwić, że faceci mają takie mniemanie o nas... Że babki odstrzelone tylko dla nich chodzą, żeby do ślubu doszło... Co za bzdura...

Gość dagita
ja mam 25 ty zdecydowalas sie z nim zerwac? byliscie zareczeni?

W te wakacje planował niby sie zareczyc-ale uprzedziłam go-hehe

Gość dagita
jeszcze samemu majac tyle odwagi zeby to zerwac jestesmy an wygranej pozycji... a ja mam jeszcze swiadomosc ze beznadziejny koles ze mna zerwal , niezle mnie podsumowujac na koniec "ze tylko szaleniec ze mna bedzie chcial byc' dla mnie szaleniec jest normalny facetem w takim razie

Ciagnełam ciągle go za uszy-wychodziliśmy praktycznie tylko do pizzy! Byłam przy nim bez życia, ciągle smutna. Da swoich znajomych własciwie chodziłam sama-bo on nie lubił towarzystwa. A jak juz był to się słowem nie odzywał-jakby siedził za kare. Porazka. Nie wim co mi si ew glowie zrobiło,że z nim byłam. Chyba jakas dziura.Kochana, mloda jestes pocierpisz a potem bedziesz dziekowała Bogu,że tak sie stało.

A kij mu w oko-to najlepsza rzecz która dla Ciebie zrobił. Kiedyś wspomnisz moje słowa.

Gość dagita
mam nadzieje, moj facet ewidentnie ciagnal mnie w dol, ja go w gore on mnie w dol...a na koncu taki bohater.... niech se znajdzie jakas glupia babe bez potrzeb, bez swojego zdania, bedzie mu zupe robila i pokazywala sie u jego rodziny, w koncu mu kobieta tylko do tego jest potrzsebna

Dokładnie-kuchary i sprzataczki im sa potrzebne! Wierze,że mój były znajdzie sobie taka i bedzie szczęsliwy -bo ja na pewno byłabym z nim nieszczesliwa. A i jeszcze jedno nie daj sie przepraszać, nie odpisuj na maile i sms -bo nigdy taki sie nie odczepi.

niech se znajdzie jakas glupia babe bez potrzeb, bez swojego zdania, bedzie mu zupe robila i pokazywala sie u jego rodziny, w koncu mu kobieta tylko do tego jest potrzsebna o!! i niech se szuka:D po co się męczyć?! jesteś bogatsza o nowe doświadczenia i następnego takiego kopniesz w tyłek odrazu:) nie ma się co przejmować jest tylu ludzi na świecie,że trafienie na odpowiednią istote w końcu musi się zdarzyć:)

Gość dagita
moj sie chyba do mnie nie odezwie, po tym jak mnie potraktowal... zerwal zareczyny, moi rodzice robili nam mieszkanie , wszystko gotowe, mielismy sie wprowadzac .... i wszytsko nagle, zwiazek sie nie sypal, a on tydzien wczesniej opowiadal ze mnie kocha najbardziej na swiecie, ze jestem cudowna, wspaniala,piekna... on zwial...stwierdzil ze go stresuje, ze cos od niego wymagam, i jestem za malo slodka... uwazacie ze po czyms takim mozna sie odezwac:|

on zwial...stwierdzil ze go stresuje, ze cos od niego wymagam, i jestem za malo slodka... uwazacie ze po czyms takim mozna sie odezwac:| trzeba było kupić mu landrynki i wsadzić ...głęboko:)) ale by miał słodycz:))

Co za Burak! Facet musi mieć charakter a nie gadać ,że baba go przytłacza. Piardoła zostanie pierdołą. Mój były też mi zarzucal,że sie nie chce do niego przytulac-bo jakby nie było do kogo, zero ochoty już pod koniec.

Gość dagita
on mial pretensje do mnie o wszystko do czego sam doprowadzil.... potrzeba mu kucharki i kukly jakbym z nim byla, to za kilka lat bylabym wrakiem

mój byly mna manipulowal-mozna sie serio pogubic! Dla swietego spokoju, zeby byl zadowolony a taki to i tak cos sobie znajdzie co jest jego zdaniem nie tak

Gość Livre__
Wiesz Livre_, jak czytam Twoje posty napisane pół żartem- pół serio to mnie krew zalewa. Potem się dziwić, że faceci mają takie mniemanie o nas... Że babki odstrzelone tylko dla nich chodzą, żeby do ślubu doszło... Co za bzdura... --no to Ci współczuję serdecznie tego zalania krwią,z powodu jakiś wpisów anonimowych osób na forum. Wpis,zapewne z godz15:04 ,którym się tak zdenerwowałaś jest ironiczny i nie sądzę,aby miał jakiś przełomowy wpływ na relacje męsko damskie. Życze więcej luzu,poczucia humoru i dystansu do kafe a jak Cię moje wpisy tak wnerwiają,to omijaj je.Proste.

Gość gość
Byłam w związku przez 5 cudownych lat. Jednak moje szczęście się skończyło i nie mogłam tego zrozumieć i poradzić sobie. Pytałam się czy ma inną, twierdził że nie. Pytałam się czy mnie już nie kocha...też nie to. Powiedział, że nie chce mnie krzywdzić więc odchodzi ( a skrzywdził odchodząc). Nie wiedziałam co robić pisać sms, dzwonić do niego, czy to tak zostawić. Pragnęłam by tylko wrócił. I w koncu wrócił. Wszystko dzięki urokowi u rytualisty perun72@interia.pl po 2 miesiącach oczekiwania powiedział że odejście ode mnie było największym błędem jego życia.