Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pikus Pepe

ekipele w ta pogode co robi?

Polecane posty

Gość Pikus Pepe

.

Gość Pikus Pepe
Ty tak samo siedzisz:) w taka pogode to nic innego nie zostaje:P

Gość Pikus Pepe
jeden dzien jak popada po takiej serii upalow to taka ulga ale mam juz dosc szarawki, gosh jeszcze nocna zmiana mnie czeka dzisiaj:(

a ja stwierdzam ze siedzac jeden dzien chocby na kafe mozna dojsc do wniosku ze powinno sie wprowadzić przymusowe wychowanie seksualne w szkoąłch

Gość Pikus Pepe
calkowicie sie z Toba zgadzam, Boze ufalem swojej kobiecie, jednak jak patrze na wypowiedzi odnosnie zdrady to zaczynam sie zastanawiac, czy jest sens z kimkolwiek wiazac sie na dluzej, a nie moge miec spokojnej kobiety, bo przy moim charakterze to po prostu nie wypali. ech

miałam na myśli to, ze juz kilka razy dzisiaj był temat "bzyklałam sie ebz zapezpieczenia,czy moge być w ciązy" ręce opadają a co do zaufania, to hm, nikomu nie można do konca ufać. a z drugiej strony nie mzona tez zakąłdac ze kazdy poleci w wała. niech życie sobie płynie..

Gość Pikus Pepe
wiem, ze nie wolno tak zakladac, a z tym wychowaniem to racja:) swiat schodzi na psy, wszystko przesunelo sie o pare lat do tylu, kiedys z papierosami trzeba bylo sie chowac, teraz nacpane dzieci pierdola sie na boku, pija, cpaja, zabijaja strach urodzic corke

no taaa, tylko jak juz sie dzieci pierdolą to niech sie zabezpieczają. czasem ajk czytam kafe to sie słabo robi-brak elementarnej wiedzy o antykoncepcji

Gość Pikus Pepe
powinny byc automaty na gumki, jak podchodzi ktokolwiek to pierwsze pytanie ile masz lat, jak ponizej 15 to taki mlotek co w glowe pierdolnie zdrowo na ogarniecie:P