Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama jestem i trudno!

MAM 20 LAT, NIE MAM FACETA- CZY WYPADA ISC SAMEJ NA WESELE?

Polecane posty

mój kuzyn się żeni, wybieramy się z rodziną na to wesele. Nie jestem brzydka, nie jestem tez jak to sie tu mówi"paszteciarą"- ot, taka zwyczajna- 170cm, 52kg, ciemne włosy, niebieskie oczy. Tak się złożyło,że jestem sama- mam pecha w zyciu uczuciowym i juz... Nie mam faceta. Czy wypada mi iść samej na wesele, czy bardzo będą mnie wytykać palcami?

Gość pudernica ze szczecina
Phi! mam o wiele wiecej lat niz Ty i tez ide sama. Pomysl, jak mnie beda wytykali ;)

ja z Tobą pojde. raz poszedłem na wesele sam to pozniej sie z dziewczyną meczylem 2 lata :D

:D to dobrze,że to nie obciach:D bo moja rodzinka juz sie pyta, kto bedzie moja osobą towarzyszącą, jak na razie odpowiadama im-"moją osobą towarzyszącą bedzie dobry humor":D

i bardzo dobrze odpowiadasz :) albo powiedz: 'moja dziewczyna wyjechała i nie może ze mną przyjść' :D ich miny będą bezcenne :P

Gość pewnie spoko

autorko a czy nie lepiej po prostu nie iść? będziesz się męczyć na własne życzenie

Gość idź przynajmniej rodziny
będą miały o czym plotkowac przy stole

Gość aniabra
jezu, ludzie wy jestescie jacys chorzy... ja zyje na innym swiecie....wesele to jest impreza tylko dla sparowanych ludzi?! to jest jakas paranoja.

można pójść samemu ale wtedy to średnia zabawa chyba zwłaszcza dla dziewczyny, bo taka sama siedzi i nikt jej nie chciał czy co? przypuszczam, że dziewczynom chyba nie za wesoło tak samej na weselu

jak w mazowieckim albo lubelskim , to mogę z Tobą iść !:P a co mi tam !

Gość aniabra
boze swiety potanczy z wujkiem, stryjkiem, dziadkiem, kuzynem, moze kogos pozna... nie moge tego zrozumiec

czyli wsio ryba czy idzie sama czy z kimś? nie jest wam trochę nieswojo, jak inne mają osobę towarzyszącą a wy nie?

Gość aniabra
nie?! a ma mi byc swojo ze bede brac byle kogo, zmuszac kolegow, ciagnac na sile kogos obcego? mam szukac faceta tylko po to zeby nie isc sama na wesele?

Gość pudernica ze szczecina
W ogole nie jest mi nieswojo. Mozliwe, ze jestem zblazowana.

"mam szukac faceta tylko po to zeby nie isc sama na wesele?" niektóre tak robią, nawet przez neta szukają

Gość szaliczek
boze jakie to glupie a wy baby puste musze isc z kims na wesele....:|

Gość aniabra
i to jest normalne?? to jest zenada

Gość choleraaa taaaak
ja byłam sama,ale w sumie powiem Ci,że lepiej zebyś zabrała z soba jakieogś znajomego,bo najzwyczajniej w świecie moze byc i tak,ze nie bedziesz miala sie z kim bawic..

Gość sporto to zdrowie
Wypada iśc samej na wesele, jezeli ma sie tylko 20 lat, jak ty. Na weselu będzie dużo kawalerów w twoim wieku i na pewno ktoś się tobą zainteresuje. Ja mialam gorzej, bo jestem sama a mam 36 lat więc w te wakacje dwa wesela sobie odpuściłam.

to zależy od tego w jakim środowisku się wychowaliśmy.. jaki stosunek ma do tego rodzina .. to oni wywierają największy nacisk .. jak jesteś uwolniona od schematów i sterotypów , nie jesteś zaprogramowaną marionetką , która całe swoje życie podporządkowuje kolorowym gazetom i reklamom z pięknymi kobietami.. masz swoje zdanie i jesteś wyzwoloną , to nie robi Ci to róznicy z kim idziesz i czy w ogóle z kimś idziesz .. masz to po prostu gdzieś ... nie można się zmuszać .. to jest nienaturalne..

Gość 23 latek
A jak wyglądasz pozwolisz sobie wrzucić tu?

Gość loxontade
Ja tez byłam sama na weselu i świetnie się bawiłam obtańcowałam kuzynów tak że aż miałam odciski na nogach:) To kwestia nastawienia jak myślisz ciągle ze będziesz się źle bawić czy że ludzie sie gapią llub plotkują to tak będzie:)

jestem zdania, ze ludzie na wesele ida, by sie za darmo napic i pojesc a nie po to, by wytykac osoby, ktore przyszly same 🖐️

Autorko, zorientuj sie kto idzie na wesele z osob powiedzmy zblizonych wiekiem do Ciebie, kto bedzie sparowany, a kto nie. Jesli idzie 1 para to chyba nie ma sensu, aby w ogole szla na to wesele, bo sie zanudzisz na smierc... A jesli par bedzie kilka, a sa to ludzie na poziomie to nie beda wisiec na sobie, tylko bedzicie tworzyc grupe. Ja na wesela chodze bardzo rzadko, niezaleznie czy akurat z kims jestem czy nie. Jesli ide, to nie dluzej jak na 2godz. Nudza mnie takie imprezy.

"gosialicious jestem zdania, ze ludzie na wesele ida, by sie za darmo napic i pojesc a nie po to, by wytykac osoby, ktore przyszly same" jak się najedzą i napiją to te stare ciotki muszą chyba o czymś pogadać, jak myślisz o czym

Gość dagita
w dupie ze starymi ciotkami

Gość dagita
jeszcze rozumiem, ze kobieta ma 40 lat i jest sama...to moze jej glupio.... ale 20 lat...:|