Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saibina

SAUNA DO WLOSOW- byl ktos? polecacie

Polecane posty

Gość saibina

umowilam sie na zabiegw swojej fryzjerki tzw SAUNA DO WLSOW, mam po farbowaniu i po ostatnich uoalach straszbie presuszone i sianowate wlsoy, po prostu zwyczajnie mi sie krusza:(( czy byla ktoras z was na tych zabiegach? polecacie? ja juznie wiem co moge z moimi wlosami zrobic, wszYtskie mozliwe maski, odzywki,zabiegi domowe nic nie daja..(lacznie z waxem, jedwabiem, zoltkiem nafta..) a wlosow nie mecze, jedynie co robie to raz na 2 miesiaca farbuje na rudo, ale mamciemno-blond wlosy wlosy wiec farba az tak im nie obciaza jak rozjasnianie itp;(

Gość 45frrgrgr
podejrzewam ze po prostu nalozy ci jakas maske i owinie czyms glowe i podlozy pod cos emitujacego cieplo - takie sam wynik i tanszy otrzymasz nakladajac w domu maske, reklamowke foliowa i podgrzewajac suszarka. JA ze swojej strony moge polecic oleje - kokosowy, ze słodkich migdałów, rycynowy,z pestek winogron, do wyboru do koloru, teraz sie zcaja na amlę

Gość ja mialam to robione
i to nie raz;) naklada się na wlosy specjalną odżywkę nawilzającą i regeneryująca, owija wlosy ręcznikiem a potem siedzisz sobie pod takim urządzeniem ktore wydziela pare. Wlosy są pozniej mięciutki, blyszczące i nawilzone. Ja sobie bardzo chwale ten zabieg;)

Gość czy mi pozwola
ja czytalam ze efekt zabiegu utrzymuje sie tylko/az przez 2 tyg....... ile za to placicie? bo w uk koszt.27zl.

Gość czy mi pozwola
27funtow...............

Gość saibina
aha dzieki:) mam jeszcze pytanie do osob ktore mialy robiony ten zabieg czy 30 zl to wygorowana cena za saune?

Gość czy mi pozwola
a ktos wie gzie mozna to zrobic we wroclawiu?

Gość saibinaa
JAMAJKA- a gdzie dokladnie? ja 30 zl w zabrzu place

Gość gość
Ja bylam na saunie do wlosow w Nowej Fali. Ale lepsza od tego jest regeneracja JOICO. Trzeba poswiecic na nia ze 2h w salonie, ale efekt rewelacyjny. Miałam miękkie i zadbane włosy i co najwazniejsze - łatwo się rozczesywały przez około 3 miesiące :) http://nowa-fala.pl/warto-wiedziec/sauna-na-wlosy

Gość pektus

Patrzcie - fryzomania.pl/blog/jak-dziala-sauna-dla-wlosow-i-dlaczego-warto-ja-miec-w-salonie.html Kto korzystał i może się wypowiedzieć? To naprawdę jest w porządku i ma sens? To lepsza metoda niż inne? Proszę o wypowiedzi osób, które temat znają dosyć blisko...