Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexy Flexy Jolly

CZY JEST JAKAŚ NADZIEJA NA DZIDZIUSIA?

Polecane posty

Przedstawię Wam moją sytuację: Ostatnio przez 3 miesiące brałam Orgametril, aby zapobiec bardzo bolesnym miesiączką. Skończyłam go brać 2 miesiące temu. Po ukończeniu kuracji następny okres dostałam prawidłowo po 28dniach (zawsze miałam regularne cykle 26-28dni), nie był bolesny, ale bardzo obfity. Teraz okres miałam dostać 22lipca, niestety nie pojawił się. Kilka razy czułam taki ból jak przy miesiączce, ale krwawienia nie ma. Nie biorę żadnych leków antykoncepcyjnych, od 3 lat jestem aktywna seksualnie, ale z partnerem nie używamy żadnych zabezpieczeń . Uprawiamy stosunek przerywany. Jak do tej pory nigdy nie było sytuacji abym w ogóle podejrzewała ciążę. Nigdy nie miałam problemu z miesiączkowaniem, nawet mimo wielkiego stresu, czy dużego wysiłku fizycznego. Poza tym schudłam ostatnio 5kg, nie stosowałam żadnych diet, zaczęłam tylko jeść regularnie. Ale odżywiam się normalnie - nie żałuję sobie słodyczy, czy porządnego domowego obiadu. Piersi mnie nie bolą, nie powiększyły się, a wręcz przeciwnie - z miseczki C przeszłam na miseczkę B. Miałam ostatnio trochę stresu, poza tym w największe upały miałam dość duży wysiłek fizyczny związany z remontem i sprzątaniem całego domu. Ale czy to mogło sprawić takie nagłe zatrzymanie okresu? Nie stresuję się faktem czy jestem czy nie jestem w ciąży. W moim wieku wypadałoby już pomyśleć o dziecku, ale chciałabym się jednak upewnić czy moje nadzieje nie legną w gruzach. Jeszcze nie zrobiłam testu - waham się, bo chciałabym zobaczyć dwie kreseczki, ale będzie mi przykro jak wyjdzie tylko jedna.

Gość pomożecie kobiecie w potrzebie
??

no jejku no... no jak my mozemy Ci pomoc.. szansa na ciąze jest zawsze. Zrob test i już...

Gość bruno banani uwielbiam
nie chcę cię straszyć,ale byc może macie jakies problemy z płodnością skoro specjalnie nie uważacie i nic z tego.