Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszulanka

jestem ze wspaniałym facetem...

Polecane posty

Gość urszulanka

jestem ze wspaniałym facetem. we wszystkim mi pomaga jest czuły i kochany za 2 miesiące ślub ale 3 miesiące temu uderzył mnie w twarz podczas awantury i teraz o tym myślę cały czas przeprosił wybaczyłam ale nie mogę zapomnieć błagam o pomoc i rade wciąż go kocham :(((((((((((((((((((((((( uderzył "lekko" w twarz... ale w ogóle to jest wspaniały dla mnie i dla innych... jesteśmy razem 7 lat!!!!!!!! zdarzyło się to po raz pierwszy...:((((((

Gość raz czy dwa
o co była awantura? powiedziałaś do niego coś absolutnie chamskiego? czy w jakikolwiek sposób można było powiedzieć, że miał powody by się unieść, np powiedziałaś że go zdradziłaś etc? a w ogóle to że Cię uderzył świadczy o tym, że nie jest tak wspaniałym facetem jak chciałabyś go widzieć. Pamiętaj, cham i prostak umie się maskować i to bardzo długo. Do czasu.

Gość urszulanka
była awantura... ale bez wyzwisk bez krzyków. on wcześniej robił mi do czegoś aluzje i to mnie zezłościło to potem ja w rewanżu zaczęłam mu robić wyrzuty i tak się skończyło...:((((((((((

Gość urszulanka
bardzo go kocham.... nie wiem co robić....!!!!!!!!! ;((((((((((((((( nie daje mi to spokoju... ale przekreślić tyle lat razem??? ;(((((((((((((((((((((((((

Gość raz czy dwa
nie miał prawa tak postąpić. Uwierz, wydało się po prostu że Twój facet to bydlak tylko bardzo się z tym kryje. Zastanów się nad tym, czy nie lepiej było dowiedzieć się teraz przed ślubem???? po co Ci ślub z kimś takim??????

Gość baby są jreszcze gorsze
a potem ryczą i błagają.

Gość czas na płacz
😭

Gość aaaaaarre
mysle ze jak zdarzyło sie raz to swiadczy o tym że jest zdolny do tego by to powtórzyc. Jesli go kochasz badz z nim dalej ale licz sie z tym że na jednym razie sie nie skonczy. Potrafisz z ztym zyc?

noooo faktycznie jest wspaniały czuły i kochający ...mój taki nie jest :P:P:P

Gość Zuzia2010
No rózowa krowa ma rację. Bież byka za rogi. Odwołuj ślub. Uciekaj. On będzie teraz sadystycznie się nad tobą pastwił.!!!!!!! Ciemnoty czy wy wiecie co znaczy doprowadzić faceta do takiego stanu. Musiałaś mu nieżle dogadać w tych przysrywkach. Trzeba uważać jak się facetowi depcze po odciskach. Sama piszesz że to nie damski bokser i pierwszy raz to się stało. Przbaczyłaś to ok. Ale widać że sama chcesz mu oddać. No to wróć do tematu i lu go na odlew. A co niech ma. A tej różowej krowy nie słuchaj to jakaś psycho.