Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daro12356789

Szkoła podrywu

Polecane posty

Gość daro12356789

Tak sie zastanawaim bo jest u mnie w Pozku dostępny 10 dniowy kurs w RMSU i ktoś sie orientuje ile to siana może kosztowac ? Na strnie napewno nie ma o tym zmianki więc jak domyślam sie nie mało ale gdyby ktoś wiedział byłoby fajnie

Gość do czego ci szkoła podrywu?
teraz laski same wskakują do łóżka, nie trzeba się o nie starać:classic_cool:

Gość daro12356789
Nie interesuje mnie czy waszym zdaniem wskakuja czy nie (dla mnie nie ) chce wiedzieć czy ktoś w temacie znam odpowiedz na moje pytanie

nie opłaca sie.. sam się tym kiedyś zajmowałem .. wywalisz dużo kasy , żeby poczuć się trochę pewniej ... sam możesz dojśc do tego , że kobiety będa Cie pragnąc, to nie jest wcale takie trudne .. zacznij od samorozwoju .. zajmij sie czym , znajdz pasje , swoje miejsce w zyciu .. zaintersuj sie troche moda , zadbaj o swoja sylwetke , poznawaj nowych ludzi .. i zobaczysz , ze to samo przyjdzie :)

Gość daro12356789
Ja powiem tak jeśli to są małe koszta wchodze w to bez wątpienia ale co jak co mam też nieco zdroego rosądku i nie będę ładował w to niewiadomo ile kasy więc faktycznie dużo jest to pieniedzy ??? Idzie to w setki a może tysiące :p I to co piszesz o znalezieniu nowych znajomości dla mnie nie jest takie proste dlatego miałby być ten kurs...

musiałbyś poobracać się w tym towarzystwie , wtedy zrozumiałbys na czym to polega .. poczytaj najpierw , ebooki , artykuły ... jest tego pełno .. nawet YT jest sporo materiałow , czesto w jezyku angielskim , ale sa .. powodzenia

Gość daro12356789
Poczytam własnie kupiłem sobie książke za 30 zeta jak rozmawiać z dziewczyną :p hehe wiem wiem żalosne ale co zrobić ;)

proponuje alphamale Grzesiaka i the Game, Neilla Straussa .. ale to ciezko znalezc..

wszystko jest w formie ebookow na necie dostaniesz za darmo :) po co przeplacasz :)

Gość do czego ci szkoła podrywu?
i co pisza w tych książkach, że jak trzeba z babami gadać?:)

tak jak pisalem wczesniej ,, to jest glupota... sam musisz znalezc swoj zlowty srodek , bedac przy tym naturalnym i zgodnym ze swoim prawdziwym ja ... kobieto , to normalny ludź jest :P

Gość daro12356789
A tam mi jest wygodniej czytać z bibuły niz z netu więc dla wygody kupiłem sobie książke ;) i sora że spytam bo pisałeś że kiedyś sie tym zajmowałeś więc co podrywu uczyłeś czy jakoś tak ?