Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się kobiet

o zieloną herbate pytam!

Polecane posty

Gość pytam się kobiet

chudniecie jak ja pijecie? kiedy jak czesto ile razy dziennie? aa i jaka?

Gość zielona z cytryna zielona
z mieta, zielona z opuncja figowa dwa razy dziennie, nie chudne

Gość tez mysle ze jest dobra
zielona herbata nie odchudza tylko oczyszcza organizm.

Gość pytam się kobiet
:O

Gość pytam się kobiet
hmm...ale przyspiesza przemiane materii to prawda?:)

moze i tak ale nie na tyle znaczaco zeby chudnac.bardziej bym powiedziala ze wspomaga diete i cwiczenia ale sama w sobie nie ma nic odchudzajacego.jedynie oczyszczony organizm jest latwiej odchudzic i tyle.

Gość pytam się kobiet
czyli jesli bede stosowac diete, cwiczyc to zielonka wspomoze proces odchudzania?:)

zielona bedzie oczyszczac organizm z toksyn ktore naturalnie wydzielasz i bedziesz wydzielac jeszcze wiecej badac na diecie i ciwczac,oczyszczony organizm bedzie chudl prosciej niz taki "zanieczyszczony". dobra jest zielona herbata z malina z firmy bio-activ.innej nie przelkne a ta ma smak niesamowity wcale nie podobny do tego gorzkiego badziewia.

Gość pytam się kobiet
nie no, mnie tam zielona zwykla smakuje, lubię :) dziękuję za wskazówki:)

Gość Pani Dobra Rada
Cześć wszystkim. Co prawda topik jest o zielonej herbacie ale ja baaaardzo wam polecam na odchudzanie czerwoną. To właśnie ona odmieniła moje życie. Wcześniej przy wzroście 175 cm ważyłam 79 kg teraz 62-63 kg. Ćwiczyłam na rowerku stacjonarnym i piłam ją. Nie chciało mi się po niej tak jeść, przyspieszyła przemianę materii. W końcu znów czuję się świetnie w swojej skórze :)

Gość Uwielbiam herbatkę zieloną
Herbatę kupuję taką zieloną fusiastą. Nigdy w torebkach!!!Zielona , listki zwinięte tak, że po zalaniu wrzątkiem rozwijają się i są potem bardzo duże w dzbanku. Jak wsypuję łyżeczkę na dzbanek i zalewam wrzątkiem. Odczekuję kilka minut żeby się zaparzyła a następnie wrzucam gruby plaster cytryny. Po paru minutach wyduszam tą cytrynę i mam smaczną herbatkę. Jest przepyszna. Nigdy nie cukrzę. Czarna herbata to gorzka wysuszająca zołądek mikstura.

Piję zieloną, liściastą bez dodatków, parzoną 3 minuty (nie wrzątkiem!). Porównując herbaty w torebkach z tymi liściastymi doszłam do wniosku, że te w torebkach to jakies niewiadomoco ;) Jedynie w tych z liptona można w ogóle wyodrębnić jakieś listki. Jestem szczupła i zaczęłam ją pić w celu oczyszczenia organizmu a nie odchudzania. Od jakiegoś czasu ćwiczę, żeby wyrobić sobie trochę mięśni:) Od czasu gdy piję zieloną herbatę nie schudłam, od czasu kiedy zaczęłam ćwiczyć też nie. Z tego co wiem to przy odchudzaniu lepiej sprawdza się herbata czerwona.

Piję tylko zieloną herbatę- parzoną zieloną z pigwą (Loyd Tea), albo w torebkach- firmy Tekanee z opuncją figową albo z brzoskwinią, albo Tetley- z pomarańczą i guaraną. Kiedyś była też świetna Tetley z limonką, imbirem i miłorzębem, niestety nie mogę jej nigdzie znaleźć. Oczywiście wszystkie zielone :) Nie chudnę od herbaty bo nie mam prawa chudnąć słodząc każdą 3 łyżeczki- fakt, gorzka jest nawet niezła ale lubię taką :) I piję na tyle dużo że szybszą przemianę materii bym zauważyła- nie przyśpiesza. Na to ostatnie bezbłędne są herbatki Figura, moja mama i siostra piły. Czerwona ponoć faktycznie pomaga w odchudzaniu, ale jak dla mnie jest paskudna. Ale wyglądam młodziutko- może to to zabijanie wolnych rodników przez zieloną herbatę? ;) Polecam ten napój każdemu. Nauczyłam rodzinę pić coś oprócz czarnego paskudztwa.

Gość Alicja Serafinowicz
Zielona herbata znakomicie wspomaga trawienie i odchudzanie - poprzez pobudzenie wydzielania soków żołądkowych sprzyja przemianie materii, trawieniu pokarmów i usuwa uczucie przepełnienia żołądka po zbyt obfitym i ciężkostrawnym posiłku. Jest najefektywniejsza w zestawieniu z innymi wyciągami roślinnymi, dlatego w preparacie Elavia 4321 Slim zielona herbata jest jednym z 10 roślinnych wyciągów tradycyjnie zalecanych na odchudzanie. W tak kompleksowym zestawieniu Elavia 4321 Slim działa na wszystkich 4 poziomach odchudzania: spalaniu, drenowaniu, oczyszczaniu oraz wzmacnianiu. Zapraszam Was do sprawdzenia składu preparatu oraz pytań, na które chętnie odpowiem. Zapraszam również na fanpage gdzie wspieramy się wzajemnie w walce o 5 kilogramów mniej https://www.facebook.com/elavia4321slim Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim

Gość vevevvv
pije od kilku lat, nie chudne. Tylko ja lubie po prostu.

Gość abcde;
"Porównując herbaty w torebkach z tymi liściastymi doszłam do wniosku, że te w torebkach to jakies niewiadomoco Jedynie w tych z liptona można w ogóle wyodrębnić jakieś listki. " lipton jest przereklamowany, dilmah oraz irving są ok te w torebkach jakościowo to może nie wiadomo co, ale smakiem od liściastych się z reguły nie różnią (są oczywiście wyjątki)