Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AiYoriAoshi

KIEDY???

Polecane posty

Kiedy usłyszeliście w związku "kocham Cię"? Kiedy te słowa sami powiedzieliście? Jestem z mężczyzną 3 miesiące, chciałabym już mu to powiedzieć, ale jednocześnie wątpię, aby On odpowiedział mi to samo. Wiem, że jest szczęśliwy, ale nie jestem pewna co do tego, czy już mnie kocha. Wstrzymać się, mówić, nie wiem sama.

Gość BielyeRosy
usłyszałam po 4 miesiacach znajomości i wtedy też powiedziałam.. niestety z mojej strony było to prawdą. Nie mów, nie pytaj jeśli Cie kocha to Ci to powie.

No to bardzo szybko nabraliscie przekonania... ;) czy aby na pewno dobrze rozpoznaliscie to uczucie?

Nie, nie... :) Absolutnie nie banalne :) Po prostu bylam ciekawa w jakim wieku tak szybko czuje sie, ze to jest TO... choc moze to nie kwestia wieku, a charakteru wlasnego oraz drugiej osoby. W takim razie szczescia i powodzenia :)

Mój partner ma 29 lat i nie wiem czy już to czuje - wiem na pewno jednak, że jest Mu dobrze. To chyba jednak właśnie kwestia nie wieku, a charakteru. :) Ja mam bardzo wylewny, On nieco mniej.

nie stresuj sie. powoli powoli powie. albo spytaj sie co czuje do Ciebie jak bedzie jakiś miły moment

Gość ja powiedzialam po 3ech
miesiacach, bardzo spontanicznie. on dopiero miesiac pozniej mi to powiedzial, ale w niezbyt fajnych okolicznosciach....

Gość thethingsyousaid
On po roku, ja odpowiedzialam tym samym. Po 3 latach rozstalismy sie. :o

Gość ja powiedzialam po 3ech
kiedy odkrylam ze nie jest tym za kogo sie podawal... kiedy dotarlo do niego ze moze mnie stracic.

Wiesz ja się spodziewałam tego :) Bo już wcześniej coś pobrzdękiwał o tym, że mnie 'nie lubi' ;) No i zapytał mnie po 2 miesiacach czy się kochamy, zapytałam czy on mnie kocha, on ze tak, ja ze ja jego też :P