Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestotrzy latka..

hmm.. problem z flirtem. POMÓŻCIE MI!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Otóż mam 23 lata i nigdy niebyłam w prawdziwym związku.. Wcześniej uważałam, że przyjaźń, koleżeństwo mi wystarczy i facet wogole jest zbędny. Teraz myśle troszeczke inaczej, chciałabym mieć chłopaka.. gdy jade gdzies ze z kumpelami one wszystkie mają chłopaków jedna nawet męża, a ja zawsze sama.. ale nie oto chodzi. Moim problemem jest to, że gdy jakiś chłopak podejdzie do mnie na imprezie i zacznie flirtowac, ja tego nie potrafie, nie wiem co odpowiedzieć... Moge wymyślić jakiś temat do rozmowy, ale gdy wejdziemy na temat o miłości, on zacznie flirtować to jest zwykła klapa... ;/ pomocy!

Gość hfghgdf
pewnie same leszcze do ciebie podchodzą z oklepanymi tekstami wziętymi żywcem z forum o podrywaniu (np. bolało? - co? - jak spadłaś z nieba albo jak tam jest?- gdzie? - w niebie skąd takie anioły pochodzą?, wtedy lepiej jakoś ich zbyć. nic na siłę :) lepiej od normalnej pogawędki to zacząć ale to już leży w geście mężczyzny raczej ;)

Gość hhhhhhhjdj
tez mam taki problem . dolaczam sie do pytanka .

problem w tym.. że koleś jest we mnie zabujany na zabój a On mi się bardzo podoba - jest boski ale najpierw wolałabym go troche lepiej poznać.. Mówiłam mu to ale on i tak zawsze z tymi swoimi tekstami ;/