Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksander 6636

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Aleksander 6636

Czy bardziej by Was zabolało gdybyście usłyszały: "Jesteś brzydka" czy: "Jesteś głupia"?

Gość anka mijanka
Mnie najbardziej by zabolało - jesteś gruba.

Gość celna jak malinna
i to i to byloby przykre ale mam poczucie wlasnej wartosci i nie przejelabym sie bardzo widocznie ta druga osoba jest jakas niedoklepana;/

Gość o bosh............:D
jestes brzydka :D ojj umarlabym :D glupia to wiele razy slyszalam od brata itd po zlosci jak sie klucilismy... ale jakby facet powiedzial ze jestem brzydka to bym miala do myslenia:D tzn wiem z enie jestem brzydka ale dziewczyny sa wrazliwe na punkcie urody... widac ze bardziej o nia dbaja od facetow i te starania zeby byc piekna by w jednej sekundzie poszly do piachu :D co innego jakbym uslyszala od laski.. to pomyslalabym zazdrosnica:D nie mow tak nigdy dziewczynie...!!

Gość desperatorka65865
mi by nikt tak nie powiedział :) wiec tyle w tym temacie :classic_cool:

mam poczucie wlasnej wartosci ale to i tak by zabolalo.. i myslalabym o tym,... napewno jak kazda dziewczyna..:)

Gość DUPKIzWAS
heh jesli kobita mowi kobiecie jestes brzydka albo przecietna to ma racje dlaczego tak pisze hm bo my kobiety lubimy krytykowac i oceniac a jesli ewidentnie widac cos ze jest czarne albo biale to glosno o tym mowimy i kropka.

"Głupia jesteś" słyszałam nieraz w złości, jak wyskoczyłam faktycznie z jakąś głupotą- raczej traktowałam to ze śmiechem, jeśli było to niesprawiedliwie powiedziane to reagowałam bardziej nerwowo :) Ale boleć- nie bolało, głupia nie jestem. Brzydka też nie jestem- chociaż nie uważam się za ładną (że jestem ładna- słyszałam). Mogą sobie mówić, lustro mam i wiem jak wyglądam, nie rusza mnie. A co do gruba jestem- raz mnie zabolał tekst że przytyłam, bo to nie było moją winą, teraz wiem że jestem okrąglejsza, ale do nadwagi mi brakuje ładnych parę kilo więc wiem że gruba nie jestem i mnie to nie ruszy :D Tak że w zasadzie zabolało by mnie tylko to na punkcie czego mam kompleksy ale się nie chcę sama przed sobą przyznać- a albo nie mam kompleksów, albo jestem świadoma swoich wad i sama się z tego śmieję albo na to narzekam :) W ten sposób mi się nie dokopie.

dupki z was tak mas zracje lubimy krytykowac ale czesto jak widzimy dziewczyne duzo atrakcyjniejsza od nas to troche lubimy wyszukiwac w niej wady np ma za duzy nos albo krzywe ucho.. taka prawda :) nie lubimyoceniac dziewczyn ladniejszych od siebie :D