Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zupełnie bez ksywy

mężczyzno moich marzeń!

Polecane posty

Gość marność nad marnościami
Co ci się stało? :O gdzie jest ten mężczyzna twoich marzeń?To jak wołanie do nieba...ma cię pokochać ten którego???

Ale co to za jeden??? tu go szukasz???

I dlaczego on ma pokochać akurat ciebie???

nie szukam Go tu.. marzę o tym, żeby mnie pokochał, bo ja oddałabym za Niego życie. Jego życie stokroć więcej warte niż moje. Kim ja dla niego mogłabym być.. Jedynie podnóżkiem u Jego boskich stóp..

ocho a ile masz latek dziecino???

stara ze mnie kopa w życiu pewna siebie, "szczęśliwa" w oczach innych w czepku urodzona z cudnym dzieciństwem fantastycznym dorastaniem bezproblemowa wykształcona w internecie mogę sobie pozwolić na słobostki:)

ocho a czym się zajmujesz???

ocho a gdzie pracujesz???

och, normalna z pewnością nie.. wyjątkowa niewystarczająco dla Niego mam nienormowany czas pracy, ogólnie zajmuje się pieniędzmi, nie swoimi. Swoje dzięki temu zarabiam. Jestem w tym niezła. I cóż mi z tego.. Nie chcę Jego pieniędzy..

to jest twój wyimaginowany świat , czy tak sobie lubisz popisać .. nie masz się komu zwierzać ? sorry , że pisze w ten sposob , bo troche Cie nie rozumiem , skoro ludzie umieraja bez glodu , a niekotrzy rodza sie kalekami ..

nie próbuj mnie zrozumieć Dionizosie, nie przeszkadza mi Twój ton, każdy ma prawo do wyrażania siebie w taki sposób, w jaki potrafi. Myślę, że dojrzejesz kiedyś do innego sposobu prowadzenia rozmów. Jeśli nie, również nic się nie stanie. Ważne, żebyś Ty był w porządku wobec siebie i czuł się ze sobą dobrze, oraz żeby Twoi bliscy tak się przy Tobie czuli. Za stara jestem by się czuć urażoną Twoim onem i niezbyt grzecznym sposobem zadawania pytań. A mnie nie zrozumiesz tak czy siak.

Ocho a jak wyglądasz???

mało o mnie wiesz i wydaje mi się , że jestem dużo bardziej dojrzaly od Ciebie .. pozdrawiam

nie mówiłam nic o tym, że jesteś niedojrzały, nieuważnie mnie czytasz. napisałam tylko , że kiedyś "dojrzejesz do innych rozmów" a to ma zupełnie inny wydźwięk i znacznie. Przykro mi, jeśli mogłeś poczuć się urażony zarzutem niedojrzałości, nie było moim zamiarem (masz rację, nie znam Cię, więc nie wiem tego) pisanie o Tobie w negatywny sposób Wygląd ma drugorzędne znaczenie, bóstwem to ja nie jestem..