Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszalalam dla innego

ratujcie-zdradze swojego faceta

Polecane posty

mam faceta...co mam robic- jego kolega(taki daaaaalszy) zarywa do mnie.. a mi to odpowiada...nie potrafie go tak poprostu spławic.. flirtujemu przez sms....on ciagle namawia mnie na spotkanie (wiem ze nie chodzi tylko o sex---znam juz go troche i wogole.... czuje ze taka doskocznia to cos fajnego, poprostu jestesmy 4lata ze sobą no i juz nie ma takiego zaru i wogole ale nadal sie kochamy(kocham Go) ale ten jego kolega tez jest boski i wogole czuje sie jeszcze bardziej dowartosciowana ze Taki Koleś chce sie ze mną spotkać i wogole.... jejjiu...czuje ze sie z nim spotkam...ale nie darowałabym sobie gdyby moj facet sie o tym dowiedzial bo niechcialabym go stracic(chociaz on jest na zaboj zakochany to bolala by go moja zdrada ale by mi wybaczył) ale jeju zwariwoalam oszlalam.....

Gość ooon i jaaaa
jesli naprawde kochasz swojego faceta to bys miala daleko kolege..pieszesz ze twoj facet by ci wybaczyl zdrade bo cie kocha ale dziewczyno miej szacunek dla siebie,jak pozniej spojrzysz swojemu facetowi w oczy jak go zdradzisz... a po zdradzie pewnie zalozysz temat typu zdradzilam chlopaka i boje sie,ze mnie zostawi...pomysl troche co ty robisz. sory za chaotyczna wypowiedz;)

pierwszy raz weszlam na forum bo wstyd mi o czyms takim pogadac ze znajoma...ale no ja poprostu sie oprzec nei moge.. pewnie wiele osob mnie skrytykuje ale no co zrobic. Ten Moj byl moim pierwszym powaznym no i pewnie dlatego co nieznane zakazane ciagnie mnie...

Gość ooon i jaaaa
jak cie tak ciagnie do innego to pomysl czy naprawde kochasz swojego faceta bo jak bys naprawde go kochala to on tylko by sie dla ciebie liczyl. mowisz,ze to twoj pierszy facet no i co z tego,to nie ma znaczenia wg mnie

zrób bilans zysków i strat: czego jest dla Ciebie warte jedno, albo kilka -krotne pieprzenie się z tym super kolesiem... i nie licz na więcej:o w życiu nie oczekiwałabym więcej od faceta który ze mną zdradził swoją partnerkę więc i on pewnie niewiele więcej od Ciebie oczekuje... Tyle że ja mogę się mylić bo ja nie rozważałabym nawet przespania się z kimś kto kogoś ma:o

mam wybór i jak czytam kafe to stwierdzam ze dobrze robie bedąc samemu naturalnie, szkoda by bylo jakies wartosciowej niuni dla ciebie :-)

Gość oszlalam dla innego
no ale dlaczego facet moze skosztowac innej... a ja Kocham swojego ale tez chcialabym spotkac poznac innego... nie wiem jak to jest z innym (nie tylko o sex chodzi) Krytykujcie radzcie...chce wiedziec wszystko...

Gość HAHA ALE JAJA
wiesz co autorko, gdybym miala zdradzic mojego faceta bo jakis koles do mnie zarywa to chyba musialabym byc poyebana

tyle ze ten Koles wie ze z moim mi sie nie układa.... bo gdyby miedzy mna a moim facetem byloby ok nigdy bym nie leciala w ramiona innego... odrazu mowie wiem ze jest zle miedzy nami ale nie chcemy rozstania..jakos tak wolimy sie klocic ale po jakims czasie godzic...no ale mnie ciagnie zeby zasmakowac innego... wiem myslicie wariatka ale ja sama siebie nie poznaje (zgłupiałam)

nie mam charakteru K^^^ bo to nie o sex chodzi... tylko poprostu o spotkanie gadanie...i wogole.jaaaaaaaaaaaa

gdy do mnie jakis zarywa to go zawsze op.erdole i mam spokoj. liczy sie tylko moj facet a twojego mi szkoda ze jest z taka puszczalska

Ale dlaczego facet może? A kto Ci kurde powiedział że może?:O Szukasz usprawiedliwienia to znajdź mądrzejsze, niektórzy faceci zdradzają to Ty jako kobieta zrobisz równouprawnienie w tej dziedzinie?:P Zdrada to zdrada i nie ma usprawiedliwienia, ot tyle w temacie.

co z tego ze sie nie uklada to od razu musisz leciec z tzipa do innego? i ty smiesz mowic ze go kochasz? nie rozsmieszaj mnie

Gość manelka
Lepiej się na to nie decyduj. skąd wiesz, że to nie jakis podstęp ze strony Twojego chlopaka? Może namówil kolesia, zeby do Ciebie startował, po to tylko, żeby mieć dowód na to jaka jesteś " porządnisia". Może być fajnie z nowym partnerem, ale możesz tego gorzko żałować. Ten chłopak moze Cie wykorzystac i jeszcze rozpowiedzieć wszystkim i dotrze to do Twojego lubego. Ja też miałam wiele propozycji od kolegów męża. Z żadnej nie skorzystałam i nie żałuję. Wolałabym już z kimś kogo nie zna mój mąż/ partner.

wiesz co, powiem Ci tak: brzydzę się fizyczną przemocą, mogę zrozumieć że ktoś w sytuacji silnego stresu "lugnie" kogoś w ryj, to w końcu ludzkie emocje, nie poprę ale postaram się zrozumieć, spojrzeć z obu stron... ale gość który planuje obicie komuś ryja jako załatwienie sprawy to dla mnie dno... i tu podobnie... nie akceptuję zdrady, ale jeżeli ktoś popełnia błąd pod wpływem zaistniałych czynników, emocjonalnie... jakoś mogę uwierzyć, że to błąd, może nie rozgrzeszyć ale starać się zrozumieć i uwierzę że ktoś taki może się na swoich błędach czegoś nauczyć ale... panna która planuje zdradę to już dla mnie dziwka i tyle

lecz sie dziewczyno :-) widze ze zaniedlugo trzeba bedzie wprowadzic tymczasowe hajtanei sie jak prawo jazdy... ^^

Gość ooon i jaaaa
pisalam na poczatku,ze spotkania z tym kolesiem laczyly by sie z sex a teraz to juz zmieniasz zdanie ze pogadac z nim i wogole.nie szukaj wymowki zeby go zdradzic.chyba ci sie nudzi w twoim zwiazku i szukasz nowych wrazen ale tylko tym zranisz swojego faceta.

Gość Gian Carlo
Jeszcze nie raz w życiu będziesz zauroczona jakimś kolesiem, ale jak się ma chłopaka, to trzeba być lojalną. gdyby to on chciał tak postąpic jak Ty w tej chwili to pewnie ryczałabyś krokodylimi łzami. Nie rób drugiemu co Tobie niemiłe. Chcesz spróbowac wrażeń seksualnych to kup sobie wibrator, a nie łam serca chłopakowi. Ten na punkcie którego tak oszalałaś widać ma dobry bajer na który naiwniaczki lecą.

Gość całkowicie czarny kot
a w czym mamy pomóc?

Gość manelka
Jak tam? zdradziłas już, czy może zdecydowałas się na trójkącik?

Gość zadna wariatka
tylko zwykla glupia cipa. Daje sobie reke uciac, ze ta szmata zdradzi goscia

Gość manelka
Też myślę, że to zrobi, bo napalona jak..... No cóż jak ktos myśli p... a nie głową to później takie pomysły miewa.

Gość też mi wielka sprawa
no i niech zdradza jak jej facet nie zadowala to co? ma czekać do usranej śmierci? baw się :)

Gość rzuc faceta
i idz do tamtego, po co sie spinac o zdrade?