Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konradomoreno2

letnia przygoda:)

Polecane posty

Gość konradomoreno2

Witam piekne Panie. Tydzien temu rozstalem sie z moja byla i strasznie libido mi daje popalic:) Ja - 25 lat, po studiach, 200cm, 130kg - jestem kulturysta i niech ta waga Was drogie Panie nie przestraszy bo to same miesnie ale jak na moj wzrost to nie jest ich znow tak duzo. w lozku - pomyslowy i zmyslowy, lubie dlugo i duzo (zaprawiony w boju), sprzet nie za duzy ale sekaty i dobrze ukrwiony, staje na zawolanie. karnacja ciemna, tak samo jak oczy :) Nie, nie jestem prawiczkiem - o to mozecie byc spokojne, nie szukam tez i nie oferuje sponsoringu - czysty sex tylko i wylacznie + duzo przyjemnosci i kokieterii (bedziesz czula sie jak w niebie). Jaki typ urody preferuje? Najlepiej blond z pieknymi ksztaltami (jestem fanatykiem duzych biustow i tyleczkow). Marze o sex spotkaniu z prawdziwym rasowym MILfem. Moze jest jaka znudzona Pani po 30 chcaca zakosztowac w soczystej paleczce szczesia? Spotkania - moge dojechac - cala Polska. jesli jestes chetna slij swoje fotki na mojego maila: konradomoreno2@wp.pl dla Pan ktore dzis napisza wysylam moje fotki

Gość konradomoreno2
dziekuje za pierwsze zglosznia :) wszystkie Panny prezentuja sie znakomicie

Gość konradomoreno2
ponawiam ogłoszenie tym razem chciałbym się zwrócić do panów, a właściwie do spermo-jadów, chętnie spuszczę się na ryj prawdziwemu mężczyźnie takiemu jak ja, bo mam już dosyć robienia tego na siebie. Chętnie też zacisnę swoje umięśnione zwieracze na prawdziwej męskiej pale, bo kija od szczotki mam już dosyć. Panowie piszcie na: jestem-debile@lubie-kupe.com