Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malineczeczka

Szukam przyjaciela .

Polecane posty

masz strasznie konserwatywne nastawienie:) co tak powaznie??? troche humoru nie zaszkodzi, te forum nie jest az tak powazne:) ironia wrecz wskazana!:)

Z tym malowaniem to poważnie ? Jak ja bym chciała mieć taki talent , tylko ja bardziej rysunek żurnalowy ale jestem kompletne beztalencie , myślisz że tego da się nauczyć?

jaaasne ze na powaznie:) ale raczej zajmuje sie graffity:) ale moja pasją bardziej są podróze zbieram na wyjazd do Indii zwiedzic Tadź Machal :D no i te jagze ciekawe forum typowo kobiece:D

malineczka, wiekszosc osob tutaj szuka laski zeby sie przed kamerka zabawic, chodzi o facetow. Jest moze paru poukladanych, ale nie wiem czy beda chcieli gadac. A reszta to sama widzisz.. :) Banda niewyztych, zakompleksionych biednych ludzi, ktorzy probuja drwic ze wszystkiego co ich przerasta, bo wtedy czuja sie lepsi :P

musisz byc czujna:D jak lew tu kazdy dobrze gadajacy moze byc bestia:D a po drugie mozesz napisz ile masz lat itp co lubisz itdddd

Mam 27 lat, lubię przyrodę , zwierzęta . Często wyjeżdżam nad jeziora . Nie lubię chamstwa i ograniczonych ludzi .

Ja jestem poukladany, ale nie szukam przyjaciol netowych bo mam ich bardzo duzo ;-) Wile takie prawdziwe przyjaznie ze mozna isc na piwo, albo na wodeczke (osobiscie za piwem nie przepadam).