Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyjezdzamy na wakacjeeee

Jak to jest spac z facetem?

Polecane posty

Gość melberrin
WYLUZUJ, MOZE ON CHCE ZOBACZYC CIE NATURALNA RANO BEZ MAKIJAZU, ZRESZTA .. ON TEZ MOZE MIEC NIESWIEZY ODDECH XD

Gość Wyjezdzamy na wakcjeeee
MOJ OSTATNI POST JEST Z 20.05!!!! Reszta to podszywacze. Chcialabym poczytac wasze historie, pierwsze wspolne noce i poranki i tym podobne ;)

Gość nie ma co czytac
i sugerowac sie czyimis doswiadczeniami bedzie ci super nie ma sie co na zapas przejmowac a przede wszystkim nie mozna miec oczekiwan nie wiadomo jakich tylko lezec i spac(mozna jeszcze sex uprawiac jak jest ochota:-) :classic_cool:) i to powinno wystarczyc aby bylo dobrze :-D

Gość Wyjezdzamy na wakcjeeee
ale to tylko wrażenie podobnie jek w twoim przypadku :P

Gość sirunkies
Cudownie jest zasypiać i budzić się z ukochanym... chodzi o samą świadomość,że jest obok.. A jeśli chodzi o zapach z ust to rano jakoś masakrycznie mi nie jedzie, więc mogę się na spokojnie całować, i wyglądam też nie najgorzej...także kwestia zadbania o siebie

Gość to cuuudowne
cudownym uczuciem jest zasypiac i budzic sie obok ukochanej osoby,naprawde. Nie martw sie o makijaz itp.. :) Napewno nie jest tak zle jak sobie wkrecasz. moj chłopak powiedział,że kocha mnie z rana taka nieogarnieta ;d