Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelka22121

jestem piekna a moj chlopak jest brzydki. jak go przedstawic znajomym i rodzinie

Polecane posty

Gość mirabelka22121
Nie chcę zostać starą panną. Taki brzydki to będzie się mnie trzymał

Gość gość
Brzydale są pierwsi do robienia rogów (nawet z takimi samymi brzydulami), żeby się dowartościować. Autorko widzę, że odpowiedziałaś na temat po kilku latach :D macie już brzydkie dzieci?

Gość mirabelka22121
dzieci mamy ładne. po mnie i panu od pizzy

Gość gość
nie przejmuj sie opinia innych.a jesli ktos skomentuje to powiedz mu by nie mowil ci z kim i jak masz zyc bo za ciebie nie umrze.

Gość gość
Krytykantki najchętniej same by "brzydalowi" do łóżka wlazły :D

Gość gość
Jezu jakie to glupie.. Co ze facet nie jest modelem?? Moj moze tez nie ale wiem ze jest moj i go kocham... Nie wazne co powiedza kolezanki on ma byc dla mnie nie dla nich.. Fakt ze nie jeden chcialby ze mna byc ale mam mojego misia... Za urode sie nie powinno kochac bo uroda przeminie.. Ty tez do konca zycia piekna nie bedziesz... Jestes po prostu pusta i glupia... Nie wiem za co on moze cie kochac... A pamietaj ty tez zaczniesz sie starzec i marszczyc jak kazdy.. Dlatego trzeba byc z kims kto cie szczerze kocha a nie z kims kto dobrze wyglada...

Gość gość
Jezu jakie to glupie.. Co ze facet nie jest modelem?? Moj moze tez nie ale wiem ze jest moj i go kocham... Nie wazne co powiedza kolezanki on ma byc dla mnie nie dla nich.. Fakt ze nie jeden chcialby ze mna byc ale mam mojego misia... Za urode sie nie powinno kochac bo uroda przeminie.. Ty tez do konca zycia piekna nie bedziesz... Jestes po prostu pusta i glupia... Nie wiem za co on moze cie kochac... A pamietaj ty tez zaczniesz sie starzec i marszczyc jak kazdy.. Dlatego trzeba byc z kims kto cie szczerze kocha a nie z kims kto dobrze wyglada...

Gość gość
23:57 Najmadrzejsza wypowiedź w temacie. Szkoda ze większość kobiet to jednak pustaki nawet tych nieidealnych.

Gość poirytowana99
Ale wiecie jak jest ciężko - jak się ludzie ciągle gapią - mi zajęło pół roku przyzwyczajenie się do kąśliwych komentarzy. Na szczęście w żaden sposób nie wpłynęły one na naszą relacje, ale sprawiają mojemu facetowi przykrość. Ludzie są podli... Na forum wszyscy piszą, że patrz na charakter, a na ulicy wredne komentarze. Jak tak w ogóle można, na ich miejscu bym się wstydziła. Nigdy nikogo nie oceniałam w ten sposób, bo nie uważam, żebym miała do tego prawo. W odróżnieniu od autorki wątku, nigdy się go nie wstydziłam. Mam najlepszego faceta na świecie i uważam, że mam wielkie szczęście, że dostrzegłam to, czego inni nie widzą, bo są zaślepieni aktualnymi trendami, a każdy ma prawo do szczęścia, bycia kochanym i akceptowanym. Pozdrawiam!

Gość gość
ona piękna a on brzydki 0/10 albo on musi być bogaty

Gość gość
Mieczysaław Brzydki... tak go przedstawisz

Gość gość
Dla mnie piekne kobiety ktore wiaza sie z brzydkimi facetami to egoistki,niby mowicie ze charakter jest wazny ale nie ma reguły ładni przystojni czasami sa lepsi bardziej pomocni od brzydali.A moze i liczy sie charakter dla tych pieknytch kobiet ale potem jak sie dzieci zrobia to bedzie tragedia bo córeczka mzoe byc podobna do ojca i wtedy bedzie bardzo cierpiec.Ludzie powiny sie dobnierac pod wzgledem urody i charakteru.

Gość gość
prowo 0/10 piekna nie zwiazala by sie z brzydkim a nawet przecietnym mezczyzna! Marna prowokacja

Gość gość
odpuść sobie tego brzydala ,ciekawe czy bylby dla ciebie taki slodki gdybys byla z jego ligi:) na bank nie. Jeśli z nim będziesz i masz trochę rozumu - prędzej czy pozniej pożałujesz.

Gość gość
i vice-versja ;) , widzę że nasi tu byli ;)

Gość poirytowana99
Niby czego pożałuje? Żałować to mogą inni, ja nie mam czego :)

Gość gość
co ty p********z dziewczyno, nie wiesz co to samotność skoro możesz z kimś porozmawiać

Gość gość
C***a się znacie. Ja tam się za piękność nie uważam, ale ludzie tak mnie postrzegają. I zawsze patrzyłam na charakter, raz spojrzałam na wygląd i już zawsze coś będzie mnie przyciągać do tego faceta, który mądry nie jest, ale k***a PIĘKNY. Życie ma się jedno i po co się do czegokolwiek w nim zmuszać skoro można czerpać z niego więcej i więcej... Studiuje dosyć konkretny kierunek, jestem altruistą, także nie chcę słyszeć że jestem idiotą i pustakiem. Nigdy nie byłam i nie będę, ale ludzie inteligentni i "piękni" ISTNIEJĄ, czemu ich nie szukać? Trzeba żyć na 100. Bądźmy do c***a wafla wolni w swoich wyborach.