Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusiniii

Co robić?

Polecane posty

Gość milusiniii

Jutro idziemy podpisać umowę kupna mieszkania, boję się wydaje mi się że za szybko zdecydowałam się na ten krok. Wzięliśmy ślub, i postanowiliśmy wziąść kredyt z banku na 30 lat. Moje obawy sa takie że ja troszkę chyba za bardzo pospieszylam sie z tą decyzja o kupnie własnego mieszkania, jeszcze przed slubem wpłaciliśmy zadatek, a ja tak obawiałam się tego slubu, i życia z moim obecnym męzem że do ostatniego dnia czułam że zle robię. W dniu ślubu miałam ochotę uciec chciałam aby coś się stało żeby nie doszło do slubu. Inni mowili że moje odczucia są naturalne. Jestem juz jakiś czas po ślubię i nie mogę pogodzić się z tym co zrobiłam,żauję bardzo. Bo to nie jest TEN...Przed slubem na wiele rzeczy nie zwracałam uwagi, bo miałam ta swiadomość że zawsze mogę odejść, po slubie czuję się jakby taka uciśniona. Przed ślubem byliśmy 4 lata, i nie powiem że było dobrze. Czlowiek z ktorym jestem jest bardzo samolubny, zimny, nie mam w nim przyjaciele, nie moge z nim o wielu sprawach pogadać, nie mamy wspólnych zainteresowań poglądów, wydaję mi się że nawet wizualnie do siebie nie pasujemy, często przymierzam go do innych dziewczyn na ulicy do któtych bardziej by basował.On jest taki pewny siebie co to nie ja, krytykoję innych co mnie bardzo razi, w jednym słowie jest takim narcyzem wokoł którego wszystko się musi kręcić. Ja raczej jestem taką szara myszką która nie lubi sie wyrozniać wrażliwa ciepłą, dlatego tak bardzo mi cięzko z nim być. czy ze mną jest coś nie tak?może ja powinnam skorzystać z jakiejś terapii.

Gość klaudyska6
Tak - to z Tobą jest coś nie tak - coś - bardzo dużo. Wzięłaś ślub tak po prostu? Po co? Bo koleżanki też brały czy dlatego że fajnie mieć pierścionek na palcu, jestem w szoku, że siedzialaś 4 lata z gościem, który nie jest tym a Ty jesteś tego świadoma - masakra jakaś - i na co wzięłaś ten ślub? Męczennicą chcesz zostać?

Gość milusiniii
no wziełam,wiem głupota totalna. Zyc sie nie chcę...