Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Kocurek

PREZENT DLA FACETA

Polecane posty

Gość -Kocurek

Zastanawiam nad prezentem dla mojego chłopaka... dzisiaj siostra podsunęła mi pomysł, że mogłabym mu kupić srebrny wisiorek z krzyżykiem albo literką mojego imienia. Mam dylemat i nie wiem czy to dobry pomysł. Prezent wydaje się pomysłowy- kupiłabym sobie też taki wisiorek z literką jego imienia a jemu dała z moją- mielibyśmy to obaj... tylko ja wiem czy mu się to spodoba- na szyii nic nie nosi i nie wiem jak go tu podpytać dyskretnie czy lubi wisiorki. Może zapytać- czemu nie nosi albo że mi się wydawało że kiedyś miał. Pomóżcie!:)

nie obaj tylko oboje. im osobiscie by sie jakas tam literka nie podobala. wolałbym nieśmiertelnik ewentualnie już krzyż.

Gość -Kocurek
to już indywidualna sprawa.... ale jak tu się dowiedzieć czy by coś takiego chciał- nie chcę pytać wprost to ma być niespodzianka:P

Gość -Kocurek
czyli łańcuszek to nie zły pomysł?:)

Gość -Kocurek
a co byś poleciła?

Gość -Kocurek
no właśnie chciałam żeby miał jedną rzecz która by była związana ze mną...ztąd ten pomysł

Gość -Kocurek
sama już nie wiem co.... myślałam że łańcuszek jest ok

jesli zrobisz dla niego cos przemyslanego i sie przy tym postarasz, na pewno bedzie zwiazane to z Toba :) ja nie lubie prezentow dla drugiej polowki z wlasnymi zdjeciami czy literkami imienia - wydaje mi sie to raz ze dziecinne, dwa ze egoistyczne a co do wisiorka czy krzyza - nie kazdy lubi bizuterie, nie kazdy jest chrzescijaninem

Gość blondyneczka mała
dlatego spróbuję się dowiedzieć czy lubi... a potem będę myśleć:)

Gość -Kocurek
blondyneczka ty też???

Gość blondyneczka mała
podsunelas mi dobry pomysl dzieki:):)

Gość -Kocurek
ja bym była zadowolona jakby mi coś takiego kupił.... myślałam też o srebrnych obrączkach z naszymi imionami ale... raz że nie znam jego rozmiaru- dwa nie wiem czy by to nosił, trzy-nie chce zeby to odebrał jakbym go chciała zaobrączkować i do ołtarza:D