Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się22

przyjazn damsko meska

Polecane posty

Gość zastanawiam się22

Znam go już prawie rok, byliśmy dobrymi znajomymi, ale od dłuższego czasu zaczęła nas łączyć przyjaźń, piękna przyjaźń. Niestetyw o ostatnim czasie zaczął się zachowywać w ten sposób jakby chciał żeby to nie byla tylko przyjaźń, odsunełam się troche od niego. Dzis nie wytrzymałam i zapytałam się co myśli o przyjaźni damsko-męskiej, odpowiedział z uśmiechem, że raczej istnieje, chociaż nigdy nie wiadomo co myśli ta druga osoba, na początku pomyślałam "O Boże może on też myśli, że ja chce coś wiecej" a teraz to już sama nie wiem, lubie go i nie chce sie odsunąć, sama nie wiem co myśleć..

Gość -Kocurek
a ty chcesz czegoś więcej? Jeżeli nie daj to daj mu jak najszybciej do zrozumienia że może liczyć tylko na przyjaźń

Gość zastanawiam się22
Nie chce nic więcej. Porozmawiałabym z nim nawet, tylko sama nie wiem, może sobie coś ubzdurałam, nie wiem co sądzić po tej wypowedzi

Gość Ewciaaa88
skoro łączy Was przyjażń to powinniście porozmawiać o tym szczerze:) Skoro być może on czuje coś więcej a ty chcesz się tylko przyjażnić to po co go ranić:)

Gość zastanawiam się22
Jeżeli on nie chciał nigdy nic i nie chce, a ja bym zaczęła taką romowe to też nasze stosunki by się zmieniły.

Gość zastanawiam się22
ale jak zinterpretować jego słowa?

Gość a zajeci jestescie???

Gość poszukująca sensu życia
Wiesz, daj sobie troche czasu- ja tez myslałam,że do mojego przyjaciela nic nie czuję, długo się zastanawiałam jak delikatnie dać mu do zrozumienia,ze nie będzie nas łączyć nic więcej, ale po pewnym czasie cos się zmieniło...okazało się,że ja jednka też coś czuję,a on cierpliwie czekał i to długo...kiedys na sama myśl,ze moglby mnie pocalowac czułam obrzydzenie-to tak,jakby miala calowac sie z wlasnym bratem, a teraz...z utęsknieniem na to czekam :)życie potrafi zaskakiwac i to mocno...

Gość zastanawiam się22
jestesmy zajeci, jezeli mozna to tak nazwac..

Gość jezeli mozna????
a co to znaczy?? wasi pratnerzy akcptuja wasza przyjazn>

Gość misiaaaa82
nie ma chyba przyjaźni damsko męskiej... predzej czy później dojdzie sex... wiadomo że z kimś takim dobrze sie gada lepiej ... ale właśnie po takich rozmowach i wspólnie spedzonym czasie może dojść do czegoś wiecej.. a to już romans nie przyjaźń damsko-męska:/

Gość magdalena_
nie wierzę w taką przyjaźń no chyba, że facet jest gejem .

Mimo wszystko wydaje mi się, że taka przyjaźń jest realna, tylko ma bardzo cienkie granice. W każdym razie polecałbym z nim o tym pogadać wprost, bez żadnych podchodów. Przynajmniej oboje będziecie wiedzieć na czym stoicie i nikt później nie będzie miał do nikogo pretensji. Jeśli to faktycznie przyjaźń, to taka rozmowa i tak nic nie zniszczy.