Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Prosze o pomoc dziewczyna

Proszę o pomoc lesbijki

Polecane posty

Gość Prosze o pomoc dziewczyna

Proszę wszystkie lesbijki o pomoc jest to dla mnie bardzo ważne . Dziękuje Cześć dziewczyny już sama nie wiem co mam robić dlatego właśnie chcę abyście mi doradziły , będę bardzo wdzieczna . Może zacznę tak : wszystko zaczęło się od tego momentu gdy zaczęłam z moją przyjaciólką spędzać coraz więcej czasu i pewnego dnia uświadomiłam sobie , że zakochałam sie w niej . Dzień bez niej to dzień stracony . Ona wie jakiej ja jestem orientacji i sama przyznała , że woli zdecydowanie dziewczyny od facetów i mówiła że chciałaby bardziej być z kobietą . Pragnę być z nią , ona jest wspaniała i jak się na mnie patrzy to aż raduje mi się serce , jednak ona uważa mnie tylko za przyjaciółke . Chciałam się was dziewczyny zapytać , co mogę zrobić , zeby zaczać się jej coraz bardziej podobać :) może macie jakieś sposoby na poderwanie dziewczyny :) . Ona czesto u mnie nocuje , moze przygotować jakiś fajny film o lesijkach ? Może znacie jakieś ciekawe teksty :) . Po prostu nie chce jej móić wprost tego , chciałabym , żeby i ona zaczęla coś do mnie czuć , bo wydaje mi się że jest to możliwe :) , bo coraz częsciej móiw o zwiazkach z kobietami :) . Prosze was i dziękuje za wszelaką pomoc .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować