Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogrążona w smutku.

Muszę nauczyć się żyć sama

Polecane posty

Gość pogrążona w smutku.

Straciłam przyjaciół. Okazali się nie być tymi, za kogo ich uważałam. Od fałszywej przyjaźni wolę żadną. Muszę nauczyć się żyć sama i prowadzić normalne życie. Ale jak? Skąd wziąść siłę? Jest mi strasznie ciężko, zawiodłam się, jest mi źle...

Gość Łukasz25___
A czym cię zawiedli? Może to tylko chwilowa złość, i za kilka dni ci przejdzie :)

Gość pogrążona w smutku.
Drugi raz założyłam ten wątek, sorry

Gość pogrążona w smutku.
Zataili coś przede mną... Już wcześniej czułam, że to nie to, więc był to przysłowiowy "gwóźdź do trumny"

Po co Ci tacy przyjaciele? zajmij się teraz sobą w wolnej chwili rozwijaj pasje a kiedyś może natrafisz na człowieka który będzie umiał być przyjacielem.

Gość a przyjacół to ja mam
na cmentarzu :classic_cool:

Gość pogrążona w smutku.
Tak naprawdę straciłam wszystkich, nie mam NIKOGO. Dziwne uczucie

Gość eee tammmmmm
nie ma ludzi niezastąpionych :)

Gość kolorowykapec
Byłam w podobnej sytuacji...najlepiej od samego poczatku nie opierac swojego zycia na innych osobach czyli pseudoprzyciaciołach. Owszem da sie tak życ ja od temtego momentu nie ufam nikomu a wiekszosc problemów i spraw załatwiam sama i wychodzi mi to naprawde dobrze;) Dziewucho dasz rade...pomysl gdy staniesz na nogi i bedziesz silna to znajomi sami sie znajda. Nikt nie lubi bidulek ktore robią z siebie ofiary losu...

Gość pogrążona w smutku.
Kolorowy kape - dzięki... ;) Wiem, że nikt nie lubi takich osób, dlatego nie chcę taka być (i raczej nigdy nie byłam). Jest mi tylko cholernie przykro. Mam nadzieję, że to minie

Gość pogrążona w smutku.
Po prostu wiele różnych sytuacji się skumulowało (te z nimi związane i nie tylko) i teraz to wybuchło, a ja czuję się beznadziejnie

Gość klauzula
Nieszczęścia zawsze chodzą parami. Pociesz się, że może już wyczerpałaś swoj limit nieszczęść i teraz tylko czekaj na coś fajnego.🌻

Gość kolorowykapec
Lubi nie lubi to pojecie wzgledne...to zalezy w jakim Ty środowisku sie otaczasz. A mnie nie lubia tylko ludzie tacy ktorzy są ulegli i boja sie dominacji lub zazdroszcza ze na wszystko leje co moze byc przeciw mnie . Ja znalazłam akurat bardzo fajnych znajomych i mezczyzne ktory ceni mój twardy charakter...poprostu traktuje każdy dzien jak wyjatkowy i nie pozawałam soebie zepsuc go jakims dołowaniem sie. A jeslei Ty wybierasz taka droge to juz twoja sprawa...

Gość kolorowykapec
Robisz z siebie oriare i sierote;/ Skro piszesz ze nie lubia to też wiadomo dlaczego Cie tak cenili bo byłas uległa istotka na posyłki;/ Dziewczyno zawsze bedziesz popychadłem...

Gość pogrążona w smutku.
Nigdy nie byłam "istotką na posyłki", jak to ujęłaś

Gość klauzula
Domyślamy się, że nie byłaś, bo niektórzy z nas domyślają się kim jesteś. :) Zdradzi Cię ojciec, zdradzi Cię matka, zdradzi Cię facet, zdradzi przyjaciółka A ludzie z kafe zawsze Cię zrozumieją, pocieszą, zmieszają z błotem i rozbawią. ;)

Gość bedzie dobrze dasz rade
ja mam objawy powaznej choroby. jestem w trakcie badan i strasznie sie boje. nigdy nie zdawalam sobie sprawy ze tak naprawde zdrowie jest najwazniejsze

każdy jest TYLKO człowiekiem i popełnia błędy. Może żle zrozumiałas intencje przyjaciół? na pewno nie chcieli żle dla ciebie