Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlody_Rafal_DLNZ

pierwszy raz

Polecane posty

Gość Mlody_Rafal_DLNZ

Kiedys zapytalem jeszcze jako prawiczek,czy za pierwszym razem sie szybko spuszcze w sumie wszyscy mnie staszyli tutaj,ze strzele jak ledwo wejde.W koncu z dziewczyna zrobilem to pierwszy raz w ten weekend i okazalo sie,ze posuwalem ja z 10 minut do pierwszego strzalu.W sumie jak sie spucilem to moglem od razu dalej jechac,wiec jestem zadowolony a mialem troche stres przez te opinie :D

Gość no i co z tego???
zawsze to lepiej być mile zaskoczonym niż niemile rozczarowanym :p

Gość Anka.M
Dlatego pierwszy raz powinien być analnie tam możesz się spuszczać do woli

Gość acacaa
No to Ci sie poszczescilo,bo moj byly za pierwszym razem strzelil gdzies po 10 ruchach :P

Noo to się ciesz ;) Jak pierwszym razem tyle wytrzymałeś to teraz będzie juz tylko lepiej ;)

niekoniecznie, kiedys mialam sytuacje ze pierwszym razem facet wytrzymał długo, nie mierzyłam ale jakies 15min na banka a potem było coraz krócej, zeszło nawet do 3 min, wiec pierwszy wynik nie przesadza sprawy niestety :(

Gość Mlody_Rafal_DLNZ
To dzieki wczesniejszym treningom z kolegom :)

Gość wspólokator Wasz
ja pierwszy raz to się nieźle napociłem żeby dojść, jakoś tak na początku nie były dla mnie to super przeżycia

Mój pierwszy raz również nie był taki krótki bo się zestersowalem.Przez stres nie podnieciłem się aż tak bardzo i dłużej wytrzymałem.Jednak 2 i 3 był tragiczny może 2 min a moja dziewczyna tylko się uśmiechała ;) Dopiero z czasem przyszła wprawa ;p

Gość żona36
pierwszy raz...hmm jeśli dla was facetów to był stres to my kobiety nie jesteśmy lepsze, tak ze jak to mówią trzeba wprawy:) Więc głowa do góry. Szkoda krystianie że nieaktualne ale widać nieźle jakiejś dziewczynie zaszedłeś za skórę, może ten pierwszy raz nie był taki jak marzyła?

Gość ogier-h
Pierwszy raz powinno sie zrobic z doswiadczonym/doswiadczona osoba.

Gość Marrrtynikka
Bzdura. Nasz wspólny pierwszy raz był bardzo udany i mam tylko dobre wspomnienia. On się bardzo starał a ja nie miałam jakichś oczekiwań typu "ziemia się zatrzęsie" :) Wiedział, co trzeba zrobić i jak :) chociaż byliśmy dla siebie pierwszymi I dostał to, czego potrzebował. Ale który facet umie to tak zrobić jak on.. :P

Gość Yola59
Pierwszy raz mialam ze swoim nauczycielem geografii w ogolniaku byl starszy o 30 lat ale mial przyrodzenie prawie jak maly zrebak wiec nie moglam chodzic przez caly dzien ani siedziec

Gość Marrrtynikka
Nieprawda :P Zdarzają się wyjątki. Po prostu trzeba trafić na Wyjątkowego.. :D

Gość oihjbn
Pierwszy raz jest zawsze kiepski Mit. Powtarzany przez panienki z pancerną błoną :P

Gość krysia19
ja dalej jestem dziewicą i szukam faceta któremu nie w głowie zaliczanie panienek jak w większości przypadków..takiego co ma kilka partnerek seksualnych za soba to bym kijem nie dotknęła, bród smród i choroby weneryczne!:)

Gość on30111111111
ja wam dziewczyny pomogę, piszcie

Gość spelnietwemarzenie
warszawianko jesli ten facet co to tu sie ogłasza nie spelni twoich oczekiwań to zapraszam do siebie kontakt na priv...z jakiej dzielnicy jestes?

Gość kuwafarafa
Kurcze mój facet jechał ok 5 godzin, On prawiczek a ja dziewica... Myślałam, że umrę... A teraz kiedy ja bym chciała więcej to On spojrzy na mój tyłek (nie wiem co w tym fajnego/bądź w nim:) ) i po paru sekundach koniec ;(

Gość Marysieńka1980
właśnie hehe ja mam na co dzień mój niemal ideał kiedyś chodzący i muszę na gwarancji go oddać bo mu niektóre funkcje szwankuja

Gość małaMimi2526
a gdzie taki serwis jest?jestem zainteresowana...można kurierem?czy wystarczy kaganiec założyć?:)

Gość Marysieńka1980
nie ma takiego serwisu, jedyny sposób to wymienić na młodszy model.