Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCHAM17

Miłość

Polecane posty

Gość KOCHAM17

Słchajcie mam 15 lat zakochałam sie w mojej siostry męża bracie on jest 7 lat starszy :) mieszkałam z nim miesiąc i przez najbliszy bd mieszkać u mojej siostry jest cudnie jeżdziłam sama z nim na zakupy zostawałam sama w domu ale nic nie zaskoczyło mam jego nr i czestop bywam u niego w domu Pomocy :) Nie daje rady

To zauroczenie a nie miłość. Najlepiej daj sobie spokój bo jak się zdaje jedynie co z tego może być to najwyżej że on przeleci "młodą d***" a ty skończysz z ręką w nocniku. Nie dajesz rady? Musisz dać, z wiekiem coraz częściej na pokuszenie wodzona będziesz ale już teraz wykaż pewną dojrzałość i nie wierz bezgranicznie w swe emocje bo wcale we właściwą stronę czy ku dobremu prowadzić nie muszą :)

No nieeee...jestem pod wrażeniem.Sama bym tego lepiej nie ujęła.

za mloda jestes na takie wyznania pozatym mysle ze koles boi sie kuratora wiec daj se spokoj ;)

Gość Kocham17
Foczka959 Nie wiem ile masz lat ale jak jesteś starsza to powiem jedno ze tesz na pewno byłaś w moim wieku i też kogoś kochałaś :))))) To nie jest zauroczenie bo zakochałam sie w nim 3 i poł roku temu nie moge o nim zapomnieć :) to mam tak bez walki sie poddać to nie ja w takim razie :) JA WALLCZE DO SAMEGO KONĆA.......:) Sorki ze to pisze ale taka jestem :) jak kocham to do końća :)))