Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarysienka

Zauroczylam sie w zonatym

Polecane posty

Takie rzeczy bedac w zwiazku trzea robic z rozwaga.Trzeba byc ostroznym. czytasz samą siebie?:) zachowujesz się jak suka która daje więc pies bierze najważniejsze to żeby nie wpadł, nie?

Gość klarysienka
Kilka lat temu pewna dziewczyna rozpieprzyla mi moj 7 letni zwiazek.Moj ja poznal przz neta i tak rozmawiali ze soba.Udalo jej sie doprowadzic do naszego rozstania. Daltego ja niecche mu rozwialic melzenstwa a ze go polubilam no coz tak bywa.

Jakaś laska rozbiła Ci związek i robisz teraz tak samo? To prowokacja. :D Jak nic. :D

ewentualnie autorka jest kretynką do kwadratu:)

Gość klarysienka
Czy ja mu rozwalam zwiazek.Czy wymuszam cos na nim.zeby wybieral miedzy mna a zona.NIE. I tak za kilka dni zona wraca i kontakt sie urwie. On jest dla mnie i ja napewno dla niego kims dla zabicia czasu wieczorami. Ja tez zaraz wracam do pracy i nie bede miala czasu na wieczorne pogawedki.

to mówisz , że jak ja przygrucham sobie żonatego kochasia ale łaskawie nie będę naciskać żeby się rozwiódł to oboje będziemy mieć czyste sumienie?

Styl? Hmm... Tego nie potrafię niestety ocenić. Patrząc z dłuższej perspektywy, mogę powiedzieć, że znacząco wydłużyłam swoje posty. Składnie chyba dalej mam nieco pokrętną. A treść? Hmmm... Jeśli w ogóle jakaś jest... :D

A jeśli chodzi o styl we fryzurze to rzeczywiście jest zmieniony totalnie. :D

Ike, sumienie już tam samo wie najlepiej czy jest czyste. Tak już ma. Brum, nie każdy jest fanem i niewolnikiem treści. W końcu postmodernista, to chłopak, co robi wszystkim na opak.

może masz rację cichy kiedyś oglądałam reportaż o facecie który zakatował pasierba i też uważał ,że tylko chciał dziecko skarcić bo tak się robi no i jakoś tak wyszło jak wyszło..............

Forma liczy się. A przy wypiekaniu ciasteczek to nawet bardzo. :D

może masz rację cichy kiedyś oglądałam reportaż o facecie który zakatował pasierba i też uważał ,że tylko chciał dziecko skarcić bo tak się robi no i jakoś tak wyszło jak wyszło.............. Ike, ale Ty piszesz o sytuacji, kiedy wódka wyżarła resztki szarych komórek. Nieraz tak jest niestety.

Gość klarysienka
cZEMU rozwalacie moj topik.?Rozmowa dotyczy czego innego.

cZEMU rozwalacie moj topik.?Rozmowa dotyczy czego innego. tak bywa sumienia z tego powodu mamy czyste:)

cZEMU rozwalacie moj topik.?Rozmowa dotyczy czego innego. Bo ja zła kobieta jestem.

klarysienka cZEMU rozwalacie moj topik.?Rozmowa dotyczy czego innego. Przecież już się dowiedziałaś wszystkiego, co powinnaś wiedzieć. Zatem idź, działaj i nie grzesz więcej.

Jednak Autorka jest bardzo niesprawiedliwa. Przecież my tutaj CI ten topik pielęgnujemy z troską godną lepszej sprawy.

Jak tam Baobab, wszystkie "zauroczone w zonatym" juz nawrociles poza Brumka i ike? (przepraszam, jezeli jest tu ktoras jeszcze, a jej nie zauwazylam)

Gość knmsgld
na widok luski wszyscy wypad zrobili

Nie zrobili wypadu. Czekają po prostu, co będzie dalej :D Oczywiście w napięciu. :D