Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eryk_mazury

Jak to z Wami drogie Panie jest?

Polecane posty

Zastanawia mnie jedna sprawa czy aż tak psychicznie różni się mężczyzna od kobiety w kwestii po za małżeńskich romansów. Mianowicie mężczyzna chętnie nawiąże niezobowiązujący romans. Z kolei znaleźć taką kobietę jest dużo trudniej. Czy Wy macie mniejsze potrzeby seksualne? Czy też jest inna przyczyna. Przecież nuda w związku doskiewiera tak samo dla męża i żony. Taki niezobowiązujący romans stanowiłby wspaniałe urozmaicenie. Wielu mężczyzn chciałoby znaleźć taka odskocznie od życia, a co z Wami drogie Panie. Czy przysięga małżeńska jest aż tak ważna? A może po prostu boicie się przyznać? Nawiasem mówiąc jak będzie jakaś Pani zainteresowana w wieku 28-35 z Olsztyna to czekam na kontakt gg. 10560011.

Gość lena37
Myśle,że kobiety boją sie do tego przyznać albo raczej wolą o tym nie mówic. Dlaczego?? a no dlatego,że mężczyznom zdrada zawsze uchodzi płazem a nam kobietom nigdy nie zostaje to wybaczone.co

Gość niewolnik232323
Ja jestem z okolic Olsztyna

Nie zgodzę się z tym. Wybaczenie to sprawa indywidualna taka sama jak u kobiety i mężczyzny. Z drugiej strony chodzi mi o taki romans, żeby nie wyszedł na zewnątrz, czyli najlepiej na równych zasadach, a więc mężatka z żonaty. Ponadto nie mówię o romansie z jakimś małolatem tylko o ludziach dojrzałych, czyli w wieku powiedzmy 28 i więcej lat.

Gość Drogi Eryku
Dokladnie tak samo jest z nami;)

Eryku, mówisz poważnie o gotowości na romans? Nie szkoda Ci żony?

Gość lena37
Nooo nie wiem , nie wiem...

To czemu tak ciężko znaleźć zainteresowaną takim romansem kobietę? Jak jej szukać? Portale społecznościowe sam nie wiem. Łatwiej znaleźć kobietę po przejściach, ale to już jest niebezpieczniejsze, bo może mieć wpływ na małżeństwo.

Gość lena37
każdy romans może miec wpływ na małżeństwo.

Takie romanse niczego dobrego nie przyniosą. Zazwyczaj kobiety są istotami bardziej emocjonalnymi i z czasem mogą się zaangażować.A co wtedy?

Do abc101 Ano właśnie większość kobiet tak reaguje i niestety nie mówię tego z przekąsem umoralnia. Każdy ma jakieś swoje przesłanki. Ja wyznaję zasadę czego oczy nie widzą tego sercu nie żal oraz żyje się tylko raz - wiecznie młodzi nie będziemy.

Ostatni argument abc101 jest trafny. Chyba jesteście bardziej emocjonalnie związane z seksem. Chociaż ja też nie mógłbym się kochać z nieznaną osobą. Związek oparty na przyjaźni i zaufaniu. To coś dla mnie.

Gość niewolnik232323
Ale ja moge sie nieboraczku z Tobą spotkać ..... ajajajaj :)

Eryku, obawiam się, że nie ma chyba prawdziwej przyjaźni między kobietami i meżczyznami.Szukając, możesz jedynie rozwalić małżeństwo.To, że zaczynasz szukać świadczy o tym , że Twój stały związek się naprawdę sypie.

Gość a czy ty Eryczku
chacialbys zeby twoja zonka doprawiala ci rogi? Jakbys sie czul z taka swiadomoscia?

Gość a czy ty Eryczku
po pewnym czasie prawda wychodzi na jaw

Gość lena37
No chyba każdy kto decyduje sie na romans liczy sie z tym ,że to sie kiedyś może wydac. Ja przeżyłam zdrade i nie jest przyjemne ale...w końcu wyszłam z tego jakoś. Co Cie nie zabije to Cie wzmocni.

Ona jest z jednego miasta, a on z drugiego. Twierdzi, że ma przyjaciela i jest z tego zadowolona. Ale to jedyna kobieta jaką znam, która ma takie podejście.

Gość lena37
Myśle,że wiele kobiet ma takie podejście. Tylko,że to jest układ.

Zgadza się właśnie mówię o takim układzie, a nie jakimś zauroczeniu itd. Piszesz, że wiele tak myśli, ale gdzie takich kobiet szukać?

Gość a czy ty Eryczku
po tym co piszesz wydaje mi sie ze jestes tym zafascynowany , ze to imponuje ci w pewien sposob.

Gość lena37
Nie wiem:-) ale każda kobieta chcialaby przeżyc taki cudowny , ognisty romans...

Zafascynowany może i jestem układ na jasnych i klarownych zasadach. Jasność i szczerość tutaj jest najważniejsza.

Gość to w takim razie
po co sie wiazac i ranic druga osobe skoro mamy ochote na zdrady? Nie lepiej byc singlem? Pewnie wam chodzi o dreszczyk emocji z tym zwiazny

Gość leno 37
nie kazda kobieta , ja nie! Nie mam takiej potzreby bo kocham i jestem wierna. Zdradzilabym tylko wtedy gdyby to zrobila druga strona i na pewno nie krylabym sie z tym

Gość lena37
No ok. może nie każda, masz racje nie ta która kocha...ale i takim zdarzają sie skoki w bok.