Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość only one heart

co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość only one heart

Ona: 27 lat studia wyższe, potem praca stanowisko kierownicze, dobre zarobki sprząta, pierze, gotuje nie kupi masła- nie będzie masła nie zapłaci za gaz-odłączą gaz itp On: 30lat od 5 (!!!!!) bez pracy- tylko dorywczo śpi do 11, bo jest zmęczony wykształcenie średnie kasy brak aspiracje co najmniej na prezydenta co myślicie? jak to przeczytałam to opinii się w sumie domyślam, może powinnam spytać- co robić :(((

Gość Paul23
I co ma kariera do miłości. Pieprzeni materialiści jak się ludzie kochają to niema przeszkód.

Gość pudernica ze szczecina
Paul, dziecino, tu nie chodzi tylko o kariere i kase, ale o podejscie do zycia. Autorko, nie wrozy to dobrze, skoro nawet czesci domowych obowiazkow nie przejal..

Gość only one heart
nie chodzi tylko o kasę ale o podejście do życia. Można żyć na luzie ale co wtedy będziesz miał? nic!

Gość only one heart
wiele kobiet musi pracować, zajmować się dziećmi, domem, ale NIE SAME!! Robiąc to wszystko samemu mozna zbzikować

Gość only one heart
podziwiam ludzi, którzy maja gdzieś czy pracują, czy zarabiają, żyją sobie z dnia na dzień, szczęśliwi, zdrowi, zawsze znajdzie się jakiś jeleń, który im pomoże.........

Gość lalazmaja
no nietstey nie wyglada to dobrze. niedługo dzielic was bedzie wszytsko, wykształcenie, wspolne tamety, praca. gdy minie pierwsze zauroczenie bedziesz sie denerwowała ze nic nie robi, ze nie sprztaa, ze nie pracuje, ze jest leniwy. ile jestescie razem? milosc jest slepa wiec zrobisz jak zrobisz, jesli sie kocha wiem ze mozna poswiecici wiele nawet jelsi sie potem bedzie załowało. ale jesli jetses na poczatku i dopiero w to wchodzisz odpusc sobie. ja wiem milosc miloscia ale milosc to nie wsyztsko. Paul 23 nie masz racji.

Gość only one heart
jego lenistwo mnie wykańcza, ja nie lubie siedzieć, ciągle mnie nosi- wiem nie każdy jest taki i ja to rozumiem, ale żeby np. chodzić 3 dni w tych samych gaciach, rozwalać po domu ubrania, szklanki, talerze, kubki po jogurtach, wstawać o 11 i rozespanym pytac "ale o co ci chodzi". Jestem za młoda na wychowywanie 30 letniego dziecka, w co ja sie wpakowałam????????????????????????

Gość a co w nim widzisz ???
przeciez taki facet jest zwyczjanie niemeski. Masz z nim o czym pogadac chociaz? bo chyba nie o samych jego aspiracjach bez pokrycia. No chodzi o kase , ale o wspolne cele, zainteresowania, ambicje, srodowisko. Dlugo nie moze potrwac.

no co.... facet sie super ustawił w życiu. Jesteś jego kucharką, sprzątaczką i w dodatku go utrzymujesz. Przynajmniej nie musisz się martwić , że Cię zostawi bo GDZIE ON ZNAJDZIE DRUGA TAKĄ NAIWNĄ?. Dajesz sie poprostu wykorzystywać a on z tego korzysta. Ja osobiście bym takiego wykopała z domu bez zastanowienia

mój facet przez pewien czas mial podobnie. Zalamal sie po stracie pracy. Wzielam sprawy w swoje rece, rozsylalam CV , umawialam na rozmowy. Az wkoncu sie ogarnal i zalozyl wlasna firme z tata ;)

Gość only one heart
myslicie że faceta lenia, brudasa i lekkoducha da sie wychować? Patrzą na jego rodziców to ja wiem po kim taki jest i chyba ciężko jest komus zmienic światopogląd no i czy w ogóle warto? Może on się zmieni, ale może ja będe juz mieszkała w domu bez klamek?

Gość pudernica ze szczecina
On sie nie zmieni.

Gość only one heart
myslę że 8 cudem świata nie jestem, ale sie staram, pracuje zawodowo, to ja biore kredyty, dbam o dom, dzieci nie mamy, ale chce mieć bo czuję że chce i wiek mnie pogania :) ale praca,dom,dziecko mąż,dziecko małe? Przyznacie, że to średni pomysł :)

dziewczyno jak chcesz sobie marnować życie u boku takiego lenia i nieroba to proszę bardzo ja rozumiem że czasy ciężkie pracy nie ma... ale nie mów mi że przez 5 lat facet nie może znaleźć pracy ???? niech idzie do łopaty ...a jak ma aspirację na prezydenta jego sprawa ale ja bym mu postawiła ultimatum albo praca albo bym go wykopała z domu bardzo szybko nie licz na to że się zmieni sama go nauczyłaś wygodnego życia bez obowiązków i odpowiedzialności i dziwię się że taka kobieta jak Ty nadal chce być z takim nieudacznikiem

tak wpakuj się jeszcze w dziecko a wtedy już w ogóle nie trafisz palcem do dupy ...bo jak myślisz kto będzie musiał przyjąć na siebie dodatkowe obowiązki związane z wychowaniem i zapewnieniem bytu dziecka ?....myślę że odpowiedź nasuwa się sama .....bo chyba nie mężulek który wiedzie beztroskie życie i śpi do 11

on 30 lat powinien wziąśc się do pracy, ona 27 powinna kazać samemu sobie prać wszystko i gotować itp skoro siedzi w domu mężuś

Gość only one heart
on:może upierze jak mu gaci zabraknie pic można nawet ze słoika jak nie ma szklanki ją krew zaleje jak zobaczy ten syf i weźmie się za sprzątanie to ja jestem facetem w tym związku, a tak bym chciała poczuć się kobitą

ty masz chyba kompleksy bo boisz sie normalnego faceta, i ja nie mowie tego zlosliwie tylko troche przykro mi. zycze ci normalnego zdrowgo zwiazku

Gość only one heart
uwierzycie jeśli wam powiem że to trwa już 5 lat? Chyba jestem porąbana, ale dopiero jak to wszystko napisałam to widzę że..... tak zdrowo mnie porąbało. Przykre to kurcze.