Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaczyherbata321

wynajem mieszkania

Polecane posty

Gość kawaczyherbata321

jak to jest w przypadku wynajmu mieszkania? powiedzmy cena 1200 plus media. Tzn, że co miesiąc płacę właścicielowi 1200 plus media ?

Gość yyyyyyyyyyyyy :)
No to czego nie rozumiesz?

płacisz właścicielowi ten 1200 + rachunki które prawdopodobnie przychodzą na jego adres

Gość Taka sobie Aga
tzn ze za wynajem placisz 1200 plus media osobno;)

Gość ale media to chyba nie płaci
właścicielowi :o on tylko zaznacza, że wśród tych 1200 nie ma wliczonych opłat za media.

Gość owiana dymem z papierosa...
hey dziewczyny, mam taki problem moj mąż, niestety pali. ma bardzo stresujaca prace, sporo odpowiedzialnosci i to sprawia jak tlumaczy ze musi palic aby w miare normalnie funkcjonowac. problem jest w tym ze pali w mieszkaniu. nie mamy balkonu a na klatce nie wolno i tym sposobe siedzi przy oknie i niby pali na zewnatrz. chociaz nigdy nie pali w pokoju w ktorym jest nasz maly to powiem wam ze i tak wszedzie czuc zapach papierosow. pomozcie, co robic, ja juz nie mam sily

Gość yyyyyyyyyyyyy :)
To zależy, czasami właściciel woli sam płacić media, zeby mieć pewność, że są zapłacone. Wtedy co miesiąc oprócz opłaty za wynajem pobiera też jakąś sumę za media.

Gość nrkjnjtr
wyprowadź się

Gość dziewczę z kafe
Owiana dymem, niech facet wychodzi na dwór na fajkę i bez gadania! Ja sama popalam i prawda jest taka, że paląc przez okno i tak śmierdzi w całym mieszkaniu...

Najlepiej jak właściciel na fakturze wykazuje co wchodzi w opłatę za media i jakie to kwoty. A już najlepiej jak refakturuje opłaty, to znaczy podpina kserokopię tego, co należy zapłacić - rachunek za energię elektryczną, gaz, internet itd :)