Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medium......

Jestem chyba jakimś medium.

Polecane posty

Gość medium......

Zawsze jeśli o czymkolwiek przez przypadek pomyślę, to się to w najbliższych dniach dzieje. Np myślałam wczoraj o Isis Gee, po prostu nagle przyszła mi na myśl. Dzisiaj wchodze na pudelka, a tam artykuł o niej, że powraca do kariery w Polsce. Inny przyklad: słucham radia, leci jakaś piosenka i nagle w myślach słyszę już inną, przypomina mi się jakaś inna, znana mi już. I wiecie co? Kiedy ta pierwsza się kończy, to zaczynają grać akurat tę, która mi się przed chwilą przypomniała. Bardzo często mi się to zdarza. Albo myślę o kimś intensywnie, i w ciągu kilku dni tę osobę spotykam przez przypadek.

Gość medium......
Czy jest możliwe, że ja myślami swoimi ściągam jakieś wydarzenia? Oczywiście wszystko przez przypadek

Gość ciezarna tez jedzie
tak,myslami sciaga sie sytuacje..... gdzies cos czytalam na t.t

Gość greegtrdgyrdyg
Ja mam tak samo. Czytalam potege podswiadomosci i tam jest to opisane :) wczoraj np. chcialam sprawdzic czy mi sie uda i liczylam 3, 2 , 1 i napisal do mnie na gg taki koles :P chodzilo mi o innego, ale tez mial tak samo na imie i często mysle o kims i pisze mi np. smsa badz dzwoni, duzo rzeczy. Duzo osob tak ma , tak mi sie wydaje:)

mi tez czesto sie to zdarza.np nieraz miałam tak ze sniła mi sie pewna dziewczyna i w tym dniu ja spotkałam.albo mysle o jakiejs piosence i ona nagle leci w radio.trudno powiedziec czy sie to sciaga czy po prostu przewiduje

Gość rfsffdff
też tak mam. ale przeważnie tyczy się to osób. np idę miastem i pomyślę sobie o kimś i za chwilę ta osoba idzie.