Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ello11111

co pomaga?

Polecane posty

Gość ello11111

witam drogie panie:)już od kilku cykli staramy sie z mezem o dziecko i nic:( czy ktoras z was moglaby doradzic co pomaga zajsc w ciaze?moze jakies wlasne sposoby?co wam pomoglo?

Gość ello11111
halo halo

my tez sie staramy juz 4 cykl i nic biore tylko witaminy matruelle no i codzienne starania o dzidzie denerwuje mnie to czekanie;/;/

Gość ello11111
no mnie też.....niby by się mogło wydawać ze to takie proste splodzic dziecko a tak naprawde jak czlowiek tego bardzo pragnie to nic z tego....:((((((

Gość po takiej diecie nie ma
po pierwsze-wspolzyc nalezy co drugi dzien.po dugie-po wytrysku kobiety robia swiece,po trzecie -nie myslec o ciazy i dziecku tylko cieszyc sie bliskoscia ;-)

Gość ello11111
no to dlaczego tak jest?co wam powiedział lekarz? ja jak juz czuje bole przedokresowe to mnie szlag trafia....tak jak w tej chwili...

Gość ello11111
ciezko to zrobic spontanicznie jak juz ma sie w glowce i w sercu takie pragnienie...

zajdziesz dopiero, jak wyluzujesz. wiem, ze to nie latwe zwlaszcza, jak czlowiek sie stara i stara i coraz intensywniej mysli o tym dlaczego jeszcze nic z tego nie wyszlo, ale zobaczysz, jak już potraktujesz te 'starania' bardziej "sportowo" czy rozrywkowo, bez liczenia teog owego czy siamtego i wspolzycia na sile...to akurat sie uda :) wiem z doswiadczenia ;)

Gość ello11111
:)

ja tez tak sie spinałam, na początku nawet myslalam, że za pierwszym razem sie uda :D potem pół roku..nic..minął prawie rok, dalej nic. W wszystko liczylam, badalam, mierzylam, testy owulacyjne, śwecie, pozycje, niewiadomo co, zmuszanie niemal Męża na siłe haha :D W końcu w ktorymś cyklu se mysle....aaatam, nie bede robic żadnych świec ani wyliczanek. Miałam w świadomości, że akurat mam dni płodne, ale nie napinalam na Meża. Ktoregos wieczoru pod prysznicem cos mnie zakłuło w jednym jajniku. Se myśle-ocho? a co? no okres na pewno nie....i nagle żarowka nad głową-eureka, to chyba pecherzyk peknął, a to wezme sie z Mezulkiem poprzytulam, może co wyjdzie ;) no i sie udało, jestem na 100% pewna, że wtedy sie udało, w moment szczytu :)

Gość ello11111
kurcze ja nigdy nie wiem kiedy jest ten moment. nie moge wyczaic

ja raz tak miałam z tym pekn. pech. ale chyba mój mezus miał zbyt słąbe plemniki ello11111 -> a bierzesz jaki9es preparaty witaminowe???

no to policz sobie tak mniej więcej środek całgo cyklu i obserwuj sluz, ale bez napinki tylko tak 'przyokazyjnie' :) a jesli ktos ma wątpliwosci co do plemnikow to moze lepiej niech se mąz zrobi spermiogram i bedzie wiedziec ze to kobitka musi cos 'poprawic'?

Gość ello11111
póki co jeszcze nic nie biore...środek cyklu liczony od pierwszego dnia miesiaczki tak?

Gość ello11111
a mialas normalne bóle przedokresowe?

tzn. ja nie mam bóli tylko mi sie pryszcze robią i juz wiem ze nici bedą 5 cykl do dupy bo juz ich mam pełno ;/;/

tak :) tak mniej więcej....tylko policz sobie wczesniejsze cykle ile trwaly, tak zebys wiedziala gdzie ten środek w twoim przypadku wypada

a po seksie jakies pozycje typu świeca stosujecie czy stosowałyście to bo ja nie ale chyba zaczne

Gość ello11111
ja tak robilam tylko raz

Gość Msia26
My sie staraliśmy 7 miesięcy bez skutku,aż postanowiłam przejść na dietę, dietetyk ułożył mi plan żywieniowy, skupiłam sie na ważeniu produktów i przygotowywaniu potraw. Nawet nie pomyślałam o ciąży jeszcze 2 dni przed terminem spodziewanej miesiączki (zawsze co 4 tyg. w sobotę) pow.mężowi że znowu się nie udało, bo bolał mnie brzuch i miałam wszystkie objawy @,ale z pn na wtorek obudziłam się z takim bólem piersi,pulsowały mi jak szalone.Obudziłam męża i powiedziałam mu że jestem w ciąży:) Na drugi dzień zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. Nie myśl o tym, bo psychika ma bardzo duży wpływ. Teraz jestem w 5 miesiącu i moje dziecko już mnie kopie:) Trzymam kciuki.

Gość ello11111
gratulacje:)

Gość Msia26
Musisz zając swoją głowę czymś innym. Ja już później stwierdziłam niech sie dzieje co ma się dziać. Nie zwracałam uwagi na dni płodne tylko kiedy przyszła ochota to szaleliśmy.

Gość ello11111
ehh...mnie boli strasznie brzuch pewnie dostane okres lada chwila...