Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość navika90

odzież ciążowa!!!

Polecane posty

Gość navika90

cześć dziewczyny ! Mam do was takie pytanie: czy nie uważacie że odzieży ciążowej jest za mało w porównaniu do ilości ciężarnych? A ta odzież która jest to jest stanowczo za droga?? Nie wiem skąd te ceny się biorą....

Czy za mało, to ja wiem? Ja kupowałam sobie ostatnio spódnice w internecie i ok. Mnóstwo jest sklepów z taka odzieżą. W H&M mozna trafic na przeceny, ale tam jakos mało co mi sie podoba - trzeba polować. Ale co do cen to rzeczywiście, jak na ubrania na pare miesięcy, to to tanie nie jest.

Gość ala ma kotaa
Kupiłam ostatnio w HM na wyprzedaży spodnie za 60zł , byłam w innym mieście i trafiłam na okazję wczoraj dreptam do HM w naszej okolicy i co ? Żadne jeansy nie były przecenione, moje wiszą dalej ze starą ceną prawie 150zł :o tak samo kiecki 130zł a w lumku za prawie nówkę dałam 7zł też HM . Jak ciążowe to od razu dwa razy droższe wrrr .

Gość ala ma kotaa
kiecki chodziło mi o spódniczki

Ja ciążowe z H&Mkupiłam w ciucholandzie za 2 zł. :) W jednym do którego chodziłam okazało się ze takie ciążowe ubrania odkładają gdzie indziej, wystarczyło zapytać :) A poproszę męża kiedy będzie we Francji znowu żeby zajrzał na wyprzedaże ciuchów ciążowych, można od 5 do 20 Euro kupić spodnie, sukienki i bluzki. A przy tamtych zarobkach nie żal :) Przecież aż tyle tych spodni nie trzeba, praktycznie 3, może ostatecznie 4 m-ce się w tym chodzi (chyba że ktoś chudziutki i wszystkie ubrania miał sztywne, obcisłe i w rozmiarze S). Ale na allegro można taniej złapać, po 40- 50 zł. spodnie. A w domu ostatecznie w dresiku pomykać ;) Fakt, są drogie ale można zawsze coś wyszukać taniej, odkupić od kogoś- bo przecież praktycznie nie zniszczone są...

Gość Alexaaaa
Czesc kobitki, po wielu dniach przegladania netu mogę wam polecic sklepik firmy Torelle. Kupiłam u nich spodnie i leżą wyśmienicie. Kolezanka kupiła jekiej bluzki z wyprzedazy po smiesznie nieskiej cenie i tez jest zadowlona.

Gość szófladka
Ja swoją "odzież ciażową" zamówiłam w internecie, konkretnie 3 pary spodni i tyle. Co do reszty ubrań - wystarczyły mi te, które miałam i przed ciążą, i które po ciaży dalej zamierzam nosić. Szkoda mi było wywalać pieniadze na ubrania, które ponoszę raptem 2-3 miesiące

Gość :}}}}}}}}}}}}}
Moim zdaniem to trochę za drogie te ubrania:/Ja całą ciąże-tzn jak już się nie mieściłam w przedciążowe spodnie-przechodziłam w leginsach , tunikach i długich swetrach-duuuużo taniej no i po ciąży można założyć:}