Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukash

Przerwa w związku

Polecane posty

Gość Lukash

Moja historia jest dosc krotka. Jestem z dziewczyna od roku. Kochamy sie i to bardzo... tylko ostatnim czasem zaczelismy sie co raz czesciej klocic... o byle powod... niestety wiekszosc klotni to ja zaczynalem... az wczoraj powiedziala do mnie dziewczyna ze potrzebuje przerwy. Czy mamy szanse wrocic do normalnego zycia ze soba?? Ile czesu ta przerwa moze trwac? Ja juz bez niej nie wytrzymuje... :( A to dopiero jeden dzien minal jak sie nie dozywamy do siebie...

hej ,nie martw sie sprzeczkami..uważam że lepiej sie poklócić trochę niż zobojętnieć na siebie i znudzic sobą,bez emocji..a widzisz nie mozesz bez niej wytrzymać;)

nie ma w zwiakzu czegos takiego jak przerwa Albo sie jest razem albo nie Malzenstwa jak sie kloca nie robia sobie przerwy Prawdziwa i dojrzala milosc polega na tym z eumiemy byc razme kiedy jest dobrze i kiedy jest zle Potrafimy przejsc okres klotni i wpsolnie rozwiazac problem a nie od niego uciec robiac przerwe bez sensu nie zgadzaj sie na cos takiego

Gość andie
jesli już tęsknisz to dobry znak sam piszesz że trochę nawaliłeś, jeśli ona chce to daj jej te parę dni, niech każde z was ochłonie a potem szczera rozmowa i zaczynacie od nowa bogatsi o nowe doswiadczenie mam nadzieje ze sie wam ułoży ;)