Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana najstarsza siostra

Moja siostra urodziła bliźniaki których się zrzeknie!!!

Polecane posty

Gość pewnie pewna
zrobili by interes jesli zostali by rodziną zastępcza dla dzieci :) bo dostaliby miesiecznie kase za utrzymywanie dzieci.

Gość do mam podobnieee
a kto sie tutaj marwti o dzieci, tak samo jak samotne matki czy rodziny wielodzietne, robią ile wlezie i z byle kim i żyją z dzieci, bo opieka i inne instytucje dają za darmo, rodzice nie muszą pracować.

Gość pewnie pewna
do mam podobnie niezłe bzdury klepiesz :D:D:D: nasza opieka społeczna daje alkoholikom :) Bo jesli w rodzinie wielodzietnej mającej np 4 dzieci ojciec ma 1000 matka 1000 i rodzinnego mają 500 to po przeliczeniu na członka rodziny wychodzi po 416 zł :P czyli przekraczają magiczny próg 351 zł minimunm socjalnego. pomoc im nie przysługuje :P

Gość próżniak wszystko potrafi aby
no to przestań pracować z mężem, podaj go jeszcze alimenta i niech on powie, ze owszem kocha dzieci, jakby mógł zarobić to dałby im po 500 zl i sąd zasądza po 400-500 zl alimentów na dziecko z funduszu alimentacyjnego, a mąż pracuje na czarno i przynosi następna kasę, ty jako matka ganiasz po wszystkich instytucjach dających za darmo, ksiądz, urzad miasta - dopłata do mieszkania i napewno wam wyjdzie tyle albo więcej jak wy co zarabiacie pracując. Znam kilka takich rodzin w ten sposób korzystających z darmowej forsy co leżą i śmieją się z tych pracujących,

Bardzo smutny i przerażający temat... nawet gdybym urodziła trojaczki to bym ich nikomu nie oddała... Z moim mężem rozstałam się (wywaliłam go z domu) jak dziecko miało 0,5 miesiąca... i co ? dziecko też miałam wywalić ? bo to jego ? bardzo dziwne. Ale sądzę że to szok poporodowy i wszystko jeszcze może jej się odmienić, wtedy znowu będziecie mięli masakrę w rodzinie wśród braci i walkę o te dzieci, a jeśli się tak nie stanie i ona dalej nie będzie chciała tych dzieci to... hmm... sądzę że dobrze się stanie, że trafią do braci, bo byłaby w takim razie dla nich wyrodną matką i na pewno nie zajmowałaby się nimi tak jak trzeba i całe życie traktowałaby je jako zło konieczne - więc już sama nie wiem co gorsze dla tych maluchów.

Gość współczuje twojej rodzinie
twoja siostra narazie ma depresje a później ogarnie się i rozpocznie walke.

Gość ladymarmalade
masz poje*ana sioste ;)

Gość twoja siostra to pojebuska

Gość inni lubia tylko seksssss
ale żeście dziwni, dzieci są z przypadku, siostrze zależało tylko na seksie