Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzikiwąż

POTWIERDZENIE PRZYBYCIA

Polecane posty

Wiem że to praktyczne bo dużo się płaci za osobę itd ale szlag mnie trafia jak nie idę na jakieś wesele dzwonię i potwierdzam że nie będę i od słowa do słowa muszę się tłumaczyc DLACZEGO MNIE NIE BĘDZIE a gówno panstwu młodym do tego dlaczego nie bbędę - co wy na ten temat myślicie? czy was to nie irytuje ?

Gość niezapominajkowa ona
uwazam ze nikt nie powinien nas zmuszac do zwierzen dlaczego nie, nie bo nie-no ale jakas krotkie uzasadnienie mozna dac to wtedy moze nie bedzie wiecej pytan ze strony zainteresowanych,natomiast jak nadal beda meczyc dlaczego...to juz natreci.... apropo - czy u was ludzie potwierdzaja na czas obecnosc czy tez musicie obdzwaniach ludzi bo nie potwierdzaja sami??

ja staram sie potwierdzac do terminu jak pisze na zaproszeniu ale też się nie spieszę . raz miałam przypadek że dwa dni po zaproszeniu matka młodego obdzwaniała ludz i zpytanie m czy przyjdą - porażka

Gość u mojej babci było tak samo
dlaczego porażka? taki termin nie podaje się wg widzimisię, ale np. bo restauracja chce znać liczbę gości, 2 dni to duże spóźnienie, widać, jak szanujez innych, najlepiej samemu zadzwonić, czy się przyjdzie, czy nie, a nie czekać, aż ktoś zadzwoni, bo żal dupę ściska na wydanie 1 zł na tel (bo wstarczy powiadomić, nie trzeba gadac o wszytkim)

U mnie wszyscy goście potwierdzili,że będą lub nie będą zwylke z jakimś krótkim uzasadnieniem -dlaczego nie. Myślę,że wypada powiedzieć,że np nie będę na twoim weselu bo wyjeżdzam lub pracuję niż nie bo nie i mam cie w dupie...

Gość inkita
ja nie pytałam tylko mówie ok a oni tak jakby zdziwieni i sie tłumaczyli :D:D:D

moja babcia - nie rzucaj się jak gówno bo nie czytasz uważnie : ta babka obdzwaniała dwa dni po zaproszeniu a na zaproszeniu było podane by potwierdzic w ciągu 2 tygodni - dlatego porażka i każdy się ze starej chytrej torby smiał bo w dwa dni nikt się jeszcze nie zastanowił czy pójdzie

Gość bele de jour
no tak moja znajoma dała mi zaproszenie kilka dni PO TERMINIE POTWIERDZENIA i byla wielce obrazona, że mnie nie bedzie