Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomcio25

Wciaz ja kocham

Polecane posty

Gość tomcio25

Witam. Jak to jest, ze po poltorej roku od rozstania z byla, kiedy widze ja na miescie, przelatuja mi przed oczyma nasze wspolnie spedzone chwile, wyzwala sie we mnie chec przytulenia jej, pocalowania, powiedzenia ze wciaz ja kocham pomimo tego, ze juz nie jestesmy razem tyle czasu. Nie potrafie sobie z tym poradzic... Co zrobic, ja ja wciaz kocham, bylismy ze soba 4 lata...

Gość tomcio25
Rozstalismy sie bo ona chciala duzo luzu, poznawania nowych ludzi, zwlaszcza z neta, spotykania sie z nimi. Nawet bym sie mogl w ostatecznosci na to zgodzic, ale niestety w tajemnicy przedemna poszla do jednego goscia ktorego poznala na necie i niestety, albo i stety widzialem ich razem na miescie, kiedy ona rzekomo poszla juz spac, porazka...

bardzo Ci współczuję... kochasz ją i jest Ci cieżko ale to co ona chce widocznie bardzo rozni sie od twojego charakteru wiec moze dobrze ze sie rozstaliscie... tym bardziej ze Cie oklamala...

Gość Wyślij wypowiedź_
Wiem, że nie pocieszę Ciebie w żaden sposób ale ja rozstałam się z NIM kilka lat temu i do dzisiaj czasami łapię se na mysli, że wciąż go kocham. Czas, czas, czas....

Gość Prażynka_87
współczucia.... no ale tylko czas leczy rany.

Gość Antominka
Zajmij się kolego czymś innym, zamiast myśleć o niej. Poszukaj innej. A to, że o niej myślisz to efekt zranionej dumy.. i tyle.