Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajka z lesnego buszu

kto z was nie ma w domu WC?:)

Polecane posty

tak jakoś mnie natchnęło zadać takie pytanie :) Spedzam kilka dni u babci na wsi i ona właśnie nie ma łazienki i co najlepsze twierdzi ze nie jest jej do niczego potrzebna. ktoś z Was też nie ma/ lub zna takie osoby? :)

Gość u mojej babci tez nie ma
zawsze gdy tam jezdze "kapie sie" w miednice, a jak najdzie mnie potrzeba to ide do ustepu na dworze.

Gość no to nei jestes jedyna
ja tez nie mam i zyje

chciałabym dodac że pytania nie zadałam żeby sie z kogoś nabijać tylko z czystej ciekawości :)

Gość u mojej babci było tak samo
ustęp na dworze i to dosyć daleko, jakieś 60m, żeby w domu "nie śmierdziało", najgorzej było zimą ;O i mycie moich długich włosów, z zwłaszcza spłukiwanie, nawet pomieszczenia do mycia nie było, tylko w kuchni

kurcze, jak tak czasami patrze na babcie to jej zazdroszcze.Ma kobieta te 80 lat a trzyma sie lepiej niz jakas 15-nastka. ehh jednak ,kiedys ludzie mieli zdrowie

mam znajomą która ma rodzinę na wsi i kiedyś opowiadała że ta rodzina ma piękny dom z wszelkimi wygodami a i tak w obejściu znajduje się również WC na dworze dziadek nie pozwolił zlikwidować i tylko tam chodzi ...to się nazywa siła przyzwyczajenia :D

Gość jajajajajajjaaaaaaaaaaa
ja mam ciotke co mieszka w kamienicy, mieszkanie ladne, po gemoncie a wc na dworze. I to takie drewniane

Gość ja mam ale
moja babka nie. na dworzu takie nie wiem jak to nazwac jakby koryto,beznadzieja smrod.

Moja babcia ma na korytarzu, ale na tym piętrze mieszka ona z sąsiadką tylko, więc luz. No i nie ma łazienki. Natomiast koło osiedla, na którym mieszkam, w odległości dosłownie 50 metrów są kamienice z wc na zewnątrz. Niby nic w tym dziwnego, ale kontrast od razu jest zauważalny - tu nowe osiedle a tam drewniane wychodki.

Gość jajajajajajjaaaaaaaaaaa
no wlasnie moja ciotka tez mieszka niedalego nowych osiedli,i tez jest ten kontrast. W sumie to chyba jedyna taka kamienica z wc na zewnatrz w okolicy

Gość bo ja też nie mam
i zyje tak z rodzicami 20 lat