Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimyszka000

mały terorysta

Polecane posty

Gość mikimyszka000

mój synek ma już 2 lata i 4 miesiące...i nadal nie może pożegnać się z cycem!!!mam tego dość!w nocy chodzę nie wyspana bo budzi sie do cyca, od dwóch lat nigdzie z mężem nie wyszliśmy na noc bo zawsze byla tragedia, szczególnie nad ranem natarczywie domaga sie cyca!próbowałam wszystkiego, ostatnio zakleiłam cyce plastrami i powiedziałam ze mamm ma ziaziu, cały dzień wytrzymał ale w nocy masakra, sąsiadka az rano przyszła dlaczego dziecko tak płakało..ehhh,odstawiłam maluszka jak mial rok mowiac ze cycy parzy, 2 dni sie udało ale potem poszlismy do szpitala bo poważnie zachorował, nie chcial jeść mleka tylko przypomniał sobie o cycy, pielęgniarki tez namawialy żeby mu dac to szybciej dojdzie do siebie tym bardziej ze ząbkował i tylko to go uspokajało..a najlepsza jest tez sprawa z nockiem !nocnik to najgorszy wrog a nie mowie o wc!ale z sikanie mam nadzieje ze łatwiej mi pójdzie bo sa minimalne postepy!, jescze tak upartego dziecka nie widziałam jak moj syn, jest normalnie uzależniony od cyca i nic go nie przekona ze cycy jest be!mam dosc...

Gość tajasne
nie dawaj cycka i juz. popłacze kilka dni i sie przyzwyczai.

Gość joanna89
A może posmaruj czymś sutki, np sokiemz cytryny? Spróbuje, skrzywi się, skojarzy piersi z nedobrym smakiem i za którymś razem już nie będzie chciał. Zamiast cytryy może być coś innego oczywiście.

Gość mikimyszka000
smarowalm juz wszystkim i nic! np cytryna i pieprz i co wy nic mu nie przeszkadza...poradzi sobie ze wszystkim, ok zostawiam go i mowie trudno niech placze ale moja cierpliwosc jest na granicy kiedy placze juz ok 2 godzin ,,, w dzien to wytrzymuje ale co mam robic w nocy?szczegolnie jak sasiedzi potem krzycza ze do pracy nie wyspani chodza?albo jestesmy gdzies pozadomem a on wpada w histerie na cały glos krzyczy cycy!wstyd wiec musze sie zwijac i gdzies pokatnie dac mu zeby była cisza...

Gość multimedia
czeka Cie ciezki okres, jesli chcesz to zmienic nastaw sie na dluuugi placz i marudzenie, potrwa to pare dni albo pare tygodni... wiem, ze to nielatwe zaufaj mi - Twoja cierpliwosc i upor przyniosa rezutaty ale pamietaj - wszystko zalezy tylko od Ciebie!

Gość konkolma
JAkbyś była mądra to byś miała głęboko w 4 literach co sąsiedzi mówią :o To jest dziecko, a nie robot, który możesz wyłączyć i jest cisza:o Moje też się drze jak ząbkuje albo jak marudzi i co? Mam dzieciaka zamknąć w piwnicy albo zatkać korkiem, bo się drze? A co to sąsiedzi nie wiedzą, że dziecko to dziecko i ma prawo płakać?:o Ja bym im cwelom nagadała:o Jak im dziecko przeszkadza to niech się wyniosą :o A jeżeli chodzi o cycka to tak jak ktoś wyżej napisał: odstawić od razu i nie patyczkować się :o Kilka dni poryczy i pomarudzi, ale się nauczy. Wkońcu dzieci szybko uczą się przyzwyczajeń. Jak nie będziesz konsekwentna to będziesz męczyła i siebie i dziecko.

Nauczylas go tego ze jak troche poplakal to mu ustepowalas i teraz sa skutki.Niestety,ale z dziecmi najskuteczniejsza jest KONSEKWENCJA.Jesli raz powiedzialas nie a potem pozwolilas to sama jestes sobie winna.

Gość konkolma
A bachora to ty masz ścierwo ;) Pewnie gó.wnianego ;)

Gość ----=====
:o

Gość katamaranka
ale milunio tu, he he, fajnie sobie powyzywać. Moja terrorystka ma półtora roku, nie je z piersi ale za to z butli w nocy i są krzyki. Jadę w sierpniu na tydzień na działkę, chyba tylko na urlopie w lesie coś zdziałam. Albo nie zdziałam. Ale myslę sobie, że to jedyna szansa

Gość rytryy56
nie mam i dzieki bogu bo jesli hormony mialyby ze mnie zrobic cos takiego jak z ciebie,to chyba bym sie obrzygala i rzucila z mostu:/

Zgłosiłam do usunięcia Wasze posty, bo wstyd nawet je czytać.

Gość konkolma
RAdzę ci się obrzygać i rzucić z mostu już teraz ;) Konowale bezmózgi ;) Szkoda by było tego dziecka tak poza tym ;) NAjpierw się naucz składać sensowne zdania, a potem zabieraj się za płodzenie bachora ;) MArginesie społeczny :o

Gość rytryy56
no i dobrze,wzburzylam sie po prostu,zazwyczaj jestem bardzo milutka:D

Gość konkolma
agbr Sama się lampuciaro zgłoś do usunięcia ;)

Gość trbtrrt
JEszcze chcesz sobie pojezdzic? Widocznie moje zdania nie były tak bezsensowne, skoro je zrozumiałaś. A marginesem społecznym to jesteś ty, wyzywająca wszystkich dookoła i obnosząca się drącym się bachorem

Gość konkolma
Amen ;)

może jakimś sosem chili polej mocno pikantnym, tak żeby go popaliło trochę.. i powiedz że mleczko sie zepsuło, smaruj tak za każdym razem i nie dawaj mu się nawet dossać, tylko zeby poczuł ten smak chili musisz byc cierpliwa i natychmiast to ukrócic, sama karmię piersią moją 2 miesięczną córcię i zamierzam karmić do 6 miesiąca, nawet jeżeli będzie cięzko ja odstawic, nie dam za wygraną, najwyzej popłacze klika dni i nocy, dzieciak tez ma swoją wytrzymałosc i w kocu dotrze do niego że płaczem nic nie wskóra

Gość lekooomankaa
hahahahaha

Gość trzydziechaaaaaaaaaaa
zdecydowanie topik do usunięcia! aż mi wstyd za was...........szok ile tu złości i nienawiści.......szkoda:(

Gość konkolma
Wstyd ci za nas :( Żebyś się czasami na rzadko nie posrała :D:D

Gość ryska69
masakra co cię tutaj dzieje... ;/ aż mi się odechciało wypowiedzieć na temat założony przez autorkę przez te wasze wyklinania obrażania i bluźnierstwa... szkoda gadać poziom 0...

Gość konkolma
Stała się rzecz wielka:D:D:D Pożal się księdzu :D

Gość lacruix
to są własnie polskie mamuski.:o

Gość ryska69
nie jestem katoliczką, a z Tobą też nie będę rozmawiać, bo nie jesteś odpowiednią osobą do prowadzenia jakichkolwiek konwersacji.