Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o OOBE

pytanie o OOBE

Polecane posty

Gość pytanie o OOBE

Chciała bym się spytać kogoś kto się zna na OOBE co to było. Bo ja jestem początkująca. I tej nocy też próbowałam. Liczyłam od 100 w dół żeby nie usnąć i utrzymać koncentrację, w pewnym momencie zaczęło mi tak jakby pulsować wszystko. Tak jakby wszystko się oddalało trochę i zaraz przybliżało. Co to było? Czy takie coś jest normalne? I czy byłam blisko "wyjścia"? Niestety nie mogłam się skoncentrować, padał deszcz i co jakiś czas samochód przejeżdżał i mnie ten hałas rozpraszał no i to wrażenie pulsowania mijało jak straciłam koncentrację. W sumie to miałam tak chyba 5 razy tej nocy, niestety zawsze po minucie czy dwóch traciłam koncentrację.

Gość pytanie o OOBE
A może ktoś ma jakieś sposoby jak utrzymać koncentrację?

Najprawdopodobniej miałaś wibracje :) Rozpraszało Cię, bo trans był zbyt płytki :) Ćwicz, w końcu się uda ;) Czułaś takie jakby szarpanie i pisk w uszach?

Gość pytanie o OOBE
Szarpanie tak, pisku w uszach nie.

wypróbuj 4+1 czyli jednym słowem idź spać na cztery godziny potem wstań i przez godzinę coś rób(cokolwiek) po godzinie połóż się spać i efekt murowany;)

Czyli początek wibracji na pewno :) Na początku to normalne, że się dekoncentrujesz - też tak miałam. Jesteś na dobrej drodze. Gdy się to pojawia to postaraj się poskromić emocje i kieruj wibracjami od góry do dołu i z powrotem. Trans powinien się pogłębiać, a później metoda liny przykładowo :)

Gość pytanie o OOBE
No właśnie 4 + 1 nie bardzo mogę. Kładę się późno spać, 3 - 4 w nocy, i wychodziło by że już rano musiała bym wstać i iść spać ponownie a jest hałas. Ja próbuję jak wstanę na siku koło 6 rano, ale i tak już jest za głośno. Muszę chyba zacząć chodzić wcześniej spać, żeby się budzić na OOBE gdzieś o 3 czy 4 w nocy jak ludzie do roboty jeszcze nie jadą. Ale wydaje mi się że wczoraj miała krótkie wyjście. Robiłam podobnie jak tej nocy, i w pewnym momencie jakby zaczęła widzieć swój pokój, niestety trwało to morze z 30 sekund i przestało jak ruszyłam ręką. Ale jak już by mi się udało wyjść to co potem? Jak mam się podnieść? Mam sobie np pomyśleć że podnoszę rękę żeby ją podnieść czy jak?

Gość pytanie o OOBE
Znaczy się z tym wyjściem, wczoraj, to nie tej nocy tylko poprzedniej to było.

Tak, poruszasz się myślami. Spoko, pierwsze wyjścia są krótkie - normalne :) Ja też należę do nocnych marków (teraz przymusowo nie - praca), ale jak się tego uczyłam to chodziłam wcześniej spać. Miałam na to tylko weekendy. Teraz zdarza się czasami samoistnie :) Jak jest hałas to może spróbuj użyć stoperów. Powodzenia, dasz radę. Metoda 4+1 jest najskuteczniejsza.

Gość a po co wam to?
zwiedzacie inne miasta?

Gość pytanie o OOBE
Nic, będę się musiała chyba przestawić na tą metodę 4 + 1. Bo na razie to jest 2 godziny + 10 minut. Dzięki za pomoc.

Gość pytanie o OOBE
Ale dlaczego ściema to ma być? Mi naprawdę się udało to co piszę, te pulsowania i wibracje tej nocy i chyba takie krótkie wyjście poprzedniej nocy. Ale ja jestem początkująca.

kiedyś dużo czytałam na ten temat , ale nigdy nie próbowałam. wiem, że istnieją zjawiska paranormalne, ale nie mogę sobie wyobrazić jak to jest unosić się nad ciałem :)

Gość pytanie o OOBE
Unosić się nad ciałem? Według mnie to bajki i jakoś nie chce mi się w to wierzyć, dla mnie to zwykłe halucynacje. Po prostu wprowadzasz się w jakiś stan umysłu w którym masz halucynacje.

sama niewiem co o tym myśleć. boje się próbować, bo to wg mnie to trochę tak bardziej pod czarną magie podchodzi, a nie pod halucynacje ;)