Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owiana dymem z papierosa

pali przy dziecku ratujcie

Polecane posty

Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?

Gość 54353436
A może by się przerzucił na elektroniczne?

Gość abstynentnikotynowy
"Dzieci wchłaniają dym szybciej i intensywniej niż dorosły człowiek. Ich organizm wolniej wydala wszystkie toksyczne metabolity. U dorosłych czas półtrwania kotyniny - markera tytoniu wynosi 24 godz. u dziecka jest to 36 godzin. To mówi nam o tym, jak długo te wszystkie toksyny się utrzymują." U maluchów oddech jest prawie 2 razy szybszy jak u dorosłego. Ciekawe, kiedy będzie mozna podać własnych rodziców do sądu o odszkodowanie za zniszczone zdrowie w wyniku wieloletniego bycia biernym palaczem... to wcale nie jest śmieszne i niedorzeczne

Gość pytanie o OOBE
Mój ojciec też przy mnie palił a jakoś wyrosłam na zdrową i ładną dziewczynę.

w ciąży byłam też palił

Gość współczuję bardzo
ale.......widziały gały co brały, niestety

Gość abstynentniktynowy
OOBE jeszcze nie wiesz, jak Ci sie w życiu może odbić na zdrowiu, skutki biernego palenia moga sie ujawnic po wielu latach