Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

przyjaciolka zdradza chlopaaka

Polecane posty

Najbliższa pryjaciólka zdradza swojego chłopaka, wkrótce narzeczonego sa ze soba 5 lat. To nie jest jej pierwsza zdrada. Jest naprawde wartościowa dziewczyną, pracuje zarabia na siebie nie bierze od rodziców, zawsze mogę na nią polegać, nigdy mnie nie zawiodla jednak szkoda mi jej chłopaka który naprawde ją kocha, chociaz to ona na poczatku walczyla o jego miłosc starala sie a on ją olewal..... a teraz? jest moja przyjciaolka od serca ale zdradza bez zadnych skrupołow, wyrzutów dla niej to ejst normlane ze po spotkaniu ze swoicm chlopakiem spotyka sie z"kolegą" i dochodzi do zblizenia ., dotykania, zaczynam na nią inaczej patrzec brzydzi mnie to co robi mówi ze i tak nie zerwie z Ł bo za dlugo już są razem Ł jest dla niej zdecydowanie za dobry spełnia każda jej zachcianke .Jako przyjaciólka zle sie czuje w tej sytuacji kiedy patrze na nich obojga, wiedzac o jej wybrykach . ciezka sprawa co o tym sadzicie miałyscie tak keidys?

Gość sdfghjkl
tak. moja przyjaciolka zdradzala swojego narzeczonego (teraz juz meza) miesiac przed slubem... i kazala mi przysiac ze nic mu nie powiem. powiedzialamjej ze jeszcze jeden wybryk i wszystkomu opowiem bo on jest moim przyjacielem tez i to mnie brzydzi. i po co mi o tym mowila w ogole...

to weś ją nastrasz ze powiesz. cokolwiek. jakaś strasznie rozpieszczona. daj jej w pysk najlepiej ;/

nie bede jej strszyc to bessensowne.. wielokrotnie mówilam jej masz Ł daj sobie spokoj z innymi , niewiem ona ma inne spojrzenie na zycie niz ja a mimo to się rozumiemy .Obawiam sie tylko tego ze kiedys odwroci sie to przeciwko niej .

Niestety, ale jesteś jej przyjaciółką, a nie przyjaciółką jej chłopaka i powinnaś być wobec niej lojalna. Nawet nie myśl o tym, by powiedzieć prawdę jej facetowi, bo on się wścieknie, a Ty stracisz przyjaciółkę..Możesz oczywiście jej powiedzieć, że źle robi i może dużo stracić, ale wątpię, że to coś da.

Gość no i sru :D
powiedz chlopakowi przyjaciolki jaka ma kobiete i tyle.. bo jeszcze chlopaka hivem zarazi albo innym gownem

przyjaciel to osoba ktora wie o tobie wszystko a mimo to cie kocha, wszystko w temacie :)

nigdy w zyciu nie powiem tego chlopakowi jej , ona nie uprawia seksu z innymi , ale osttanio zdarylo się jej z tam "pomiziac sie" znimn seks nie no chyba ze nie mowi mi wsytskiego , ale seksu swojemu obecnemu tez odmawia tlumaczy ze zmeczona bla bla jaki jest sens bycia razem? osobiscie tez mam chłopaka ale nigdy takie rzeczy nie pryslzy mi do głowy ;/ jestem w kropceeeee

Gość no i sru :D
Zalezy jak kto spostrzega przyjazn ...Zastanow sie autorko czy ta przyjazn jest tego warta.. Przyjazn przyjaznia.. i przyjaznie sie kiedys koncza.. Znam historie , gdzie siostra dziewczyny ktora zdradzala sama przyszla powiedziec "przyszlemu szfagrowi" o niejakich zdradach.To sie nazywa czlowiek..Ma wartosci nimi zyje ...a nie czy siostra czy przyjaciolka..

Ty nie masz byc w kropce Ty masz byc przyjaciolka...zreszta ona chyba wie co robi. Nie rob z siebie swietej bo sama nie wiesz jak sie kiedys twoje zycie ulozy , a oceniac ludzi jest bardzoo latwo

nie robie z siebie świetej Bron Boże , nie uwazam siebie za takowa jednak w zyciu mam pewne zasady ktorymi się kieruje , piszac "jestem w kropce" chodzilo mi tylko i wyłacznie o to , że ona robiac to co robi marnuje sobie zycie jedoczesnie jak i swojemu chlopakowi , a ja bedac w kropce nie moge nic na to poradzoic;)

kurwa a zdradzajaca dziewczyna to dwa rózne pojecia ktore ty loooser mylisz;) zdadzajaca robi to dla wlasnej przyjemnosci a kuwra dla kasy ;]

bylam w podobnej sytuacji wiec wierz mi zostaw sprawy swojemu biegowi bo moja przyjaciolka wlasnie w tym roku zostala zona tego kochanka ;)