Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samanta01

Fraxel w klinice DERKO-MED Tarnowskie Góry

Polecane posty

Czesc Dziewczyny bardzo prosze o opine co do tej kliniki i lasera mam tam zrobiony termin na fraxel ale nie znam zadnych opini od innych o tej klinice.

Gość Aja 87
Witam, również wybieram się na Fraxel do Derko-Medu, czy ktoś może podzielić się opinią?

Gość gość
Lekarka Podworska swoją osobą i kompetencjami reklamuje centrum dermatologii estetycznej w Tarnowskich Górach. Chciałam usunąć laserowo rumień i naczynka na twarzy. Sądziłam, że lekarka wykonuje osobiście te zabiegi. Niestety na miejscu dowiedziałam się,że wykonuje go kosmetyczka, gdy zapytałam czy posiada jakieś certyfikaty, szkolenia w tym zakresie uprawniające do wykonywania tego typu zabiegów, uzyskałam informację, że kosmetyczki są szkolone "po godzinach" przez samą panią Podworską, nie posiadają żadnych certyfikatów ani uprawnień do wykonywania zabiegów laserem. Byłam zszokowana i poczułam się oszukana, bo gdybym chciała iść do gabinetu kosmetycznego a nie do gabinetu dermatologii, to bym skorzystała z usług kosmetyczki a mi zależało na fachowym zabiegu wykonanym przez lekarza. Niestety okazuje się że większość zabiegów wykonują zwykłe kosmetyczki, a p. lekarz tylko reklamuje swoja osobą gabinet. Nawet na stronie internetowej nie ma informacji o personelu i ich uprawnieniach - centrum dermatologi estetycznej rekomenduje tylko p.Podworska. Gdy zapytałam czy jednak nie ma szans aby lekarka wykonała ten zabieg, niestety odmówiono, twierdząc, że p. lekarz wykonuje osobiście tylko "poważniejsze" zabiegi jak np regeneris itp. Totalnie się zawiodła, bo w wiekszości zabiegi laserowego usuwania zmian wykonują lekarze, a nie zwykłe kosmetyczki, które nie przeszły nawet gruntownych popartych papierami szkoleń-jak dla mnie porażka-nie polecam.

Gość Baboon36
Witam Czy są tu osoby, które mogą więcej powiedzieć na temat leczenia trądziku w tej klinice? Odnoszę wrażenie że Pani doktor jest przedstawicielem handlowym. Za pierwszym razem dałam się namówić na zabieg, Pani doktor zachwalała opisując jak to będzie super przesunąć dłonią po idealnie gładkiej twarzy. Zabieg (300zł) nie tylko nie pomógł, dochodziłam do siebie 3 tygodnie, wszystkie niedoskonałośći się zaogniły i z małych krostek zrobiły się gule, do dziś mam przebarwienia po oczyszczaniu w wykonaniu jej kosmetyczki. Po dwóch miesiącach na antybiotyku skóra wygląda już całkiem dobrze, nie idealnie ale przyzwoicie. Na wizycie kontrolnej Pani doktor odstawiła mi antybiotyki i maść która mi pomagała, i namawia mnie na jakiś peeling na bazie kwasów (250zł) Jednak z moich poszukiwań wynika że jest to raczej antyaging a nie na trądzik. Jestem sceptycznie nastawiona, bo przechodziłam już kurację kwasami dwa sezony z rzędu. Efekty to taka huśtawka, bo mam skórę z tendencją do przesuszania, nie mówiąc o łuszczeniu się i totalnym wysypie nie do opanowania w lecie kiedy nie można stosować kwasów:( Od lekarza jednak oczekiwałabym WYLECZENIA problemu, a nie zabiegów kosmetycznych, sezonowo ukrywających problem. Proszę o poradę kogoś kto zdecydował się na terapię Pani doktor? Mam poważne wątpliwości do do kompetencji i ... intencji. Pozdrawiam

Gość Livia09
dobrze, że nie miałam jak widzę po waszych wpisach doświadczeń z tamtymi zabiegami. Za to bardzo jestem zadowolona i mogę polecić świetną placówkę medycyny estetycznej w Krakowie. Drlegrand.pl Korzystałam już z kilku zabiegów i jestem pod ogromnym wrażeniem np zabiegu na odmładzanie twarzy, bo dzięki laserowi frakcyjnemu co2 udało im się zniwelować moje zmarszczki wokół ust i wokół oczu. Słyszałam też że mają nowego świetnego dermatologa dr Alexandra

Gość Jolanta37
To się należy Pani Doktor i jej pracownicom - SZACUNEK !!! Co do Fraxela- ogromny PLUS. Naprawdę dobry gabinet

Gość gość
Fraxel w klinice derkomed jest w rzeczywistości orginalnym laserem frakcyjnym..kompetencji nie podważam gdyż personel jest przeszkolony gruntownie i podchodzi profesjonalne do pacjenta..nie są to tylko zwykłe kosmetyczki.Szeroki zakres usług. .duży wybór zabiegów. .tanio nie jest..ale po kuracji jestem wyleczona i zadowolona. Dziękuję

Gość gość
Jestem pacjentką Centrum Derko-Med od niedawna. Fraxel jest zabiegiem polegającym na wytworzeniu mikrouszkodzeń co powoduje pobudzenie skóry do naturalnego gojenia się. Efekty zależne są od systematyczności oraz od skóry. Każdy z nas ma inne predyspozycje. Ja zdecydowałam się zacząć od kwasów i jestem bardzo zadowolona. Po wygojeniu się stanów zapalnych i dojściu do ładu z szaleństwem na mojej twarzy umawiam się na fraxel. Choć Pani Doktor ostrzegała mnie, iż na efekty będzie trzeba poczekać ja widzę różnice już po 4 zabiegach. Za pierwszą wizytę płaciłam 100zł. Teraz chodzę do kosmetologa poleconego przez Panią Doktor Ilonę Podworską i płacę zależnie od rodzaju kwasów medycznych około 200-300zł. Pani Doktor zawsze kiedy jest w gabinecie zagląda podczas wykonywania mi kwasów i jestem za to bardzo wdzięczna. Odnoszę wrażenie, że bardziej zależy jej na efekcie niż na zarabianiu. Nie zgadzam się z opiniami negatywnymi jednak ile ludzi tyle różnych opinii. Moja skóra jest styrana przez trądzik występujący u mnie od ponad 10 lat. Pierwszy raz trafiłam na lekarza profesjonaliste. Zdecydowanie polecam!

Gość gość
Skoro tarnowskie góry, to ja polecam www.derkomed.pl Centrum Dermatologii, Kosmetyki i Medycyny Estetycznej Derkomed. Bardzo lubię tam jeździć, zawsze potykam się z indywidualnym i profesjonalnym podejściem.

Gość gość
Najlepszy salon w Tarnowskich Górach. Pani Doktor ma doskonałe podejście do klienta. Dzięki Niej pozbyłam się trądziku i blizn. Fraxel to zabieg nr.1. Fachowy i zawsze uśmiechnięty zespół.

Gość gość
Też się podpinam do pozytywnych opinii na temat tego miejsca. Fraxel to zabieg ratujacy życie towarzyskie w moim przypadku. Efekty przerosly moje marzenia. A teraz jeszcze majaderkomedzi. W derkomedzie zabieg jest najlepszy i najtańszy.

Gość gość
.... A teraz w Derkomedzie mają promocję na ten zabieg :)

Gość garza26
Polecam www.derkomed.pl ot świetne centrum medycyny estetycznej, z cała pewnością znajdziecie tam odpowiednie zabiegi odpowiadające waszym aktualnym potrzebom. Ja już jeżdżę wyłącznie do nich. :)