Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość por marchew pietrucha

Kursy a praca w szpitalu, proszę o poradę

Polecane posty

hej. mam 20 lat i chciałabym w wakacje (pewnie w te już nie zdołam), ale w przyszłe dorabiać sobie w szpitalu. studiuję zupełnie coś innego, ale szpital zawsze mnie jakoś fascynował. na pielęgniarstwo chciałam iść ale nie zdecydowałam się bo nie chciałam ponieść klęski i zarabiać w przyszłości grosze na rodzinę. W związku z tym pytanie: czy są jakieś kursy na sanitariusza a może na pielęgniarkę, jakąś pomocnice w szpitalu> albo jakaś praca w recepcji, obojętnie. Ja nawet mogłabym sprzątać. Od razu mówię że nie chodzi mi o kurs opiekuna medycznego bo mój znajomy poszedł na coś takiego i teraz pluje sobie w brodę bo robi najgorszą robotę z możliwych. Czasami nawet musi zwłoki zawozić :O Są jakieś kursy na pielęgniarkę albo coś? Proszę o pomoc ;/ PS. Wiem że jest studium na ratownictwo medyczne, ale trwa do 2 lata i nie zależy mi na stałej pracy. Szkoda na to czasu i pieniędzy.

Gość semja si insima
kurs na pielęgniarkę? chyba nie ma czegoś takiego :O trzeba mieć wiedzę i pojęcie o anatomii żeby nią być a jakiś kurs, czy nawet 2 letnie studium ci tego nie da moja droga

proszę o pomoc

Gość możesz zostać opiekunem
medycznym - ja się właśnie uczę na tym kierunku. Jest bezpłatny, roczny. W trakcie - także praktyki w szpitalu. Oczywiście w Polsce zarobki marne (choć zawsze można dorobić opieką prywatnie), za granicą - nieco lepiej :-) jak zawsze!

Gość możesz zostać opiekunem
no sorry - nie doczytałam, ale to zależy gdzie - ja nie spotkałam się ze złym traktowaniem czy wykorzystywaniem! Bez niczego - możesz zostać salową......

Gość Okazja

Szanowni Państwo,

Plus Edukacja oferuje do końca sierpnia 2019 wszystkie medyczne kierunki bezpłatne! Szeroki wybór kierunków kształcenia oraz wysoki poziom nauczania sprawiają, że nauka w tym miejscu spełnia oczekiwania nawet najbardziej wymagających osób. Stawiamy przede wszystkim na zajęcia praktyczne dzięki którym, kończąc edukacje w Plus Edukacji nasi Słuchacze/Absolwenci sa w pełni przygotowani do podjęcia pracy w zawodzie.

Dlaczego my?

posiadamy uprawnienia szkoły publicznej, fachową kadrę dydaktyczną, profesjonalne pracownie do zajęć praktycznych, organizujemy praktyki u pracodawców, legitymacje i zaświadczenia ZA DARMO!! Jesteśmy ośrodkiem egzaminacyjnym

kilkadziesiąt kierunków do wyboru, lokalizacja w centrum miasta, materiały z zajęć przez Internet

Zapraszamy do zapisów

tel. do kontaktu: 717275032

zapraszamy na nasza stronę www.plusedukacja.pl

https://www.facebook.com/Plusedukacja.Wroclaw/