Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyjąca_magda

jedzonkooooo

Polecane posty

Gość tyjąca_magda

czy to dużo jedzenia w ciągu dnia???: sniadanie: czarna, gorzka kawa + słodka bułka (mała) obiad: ryż na mleku (1 torebka ryżu + niecała szklanka mleka) do tego dwie łyzeczki cukru, łyżeczka cynamonu i jedno starte jabłko podwieczorek: kawa zbożowa i słodka bułka (taka mała, bo to raczej cos z ciata drożdzowego) i chyba koniec... zadręczam się, że dużo jem, bo ciągle tyje a w te wakcje mam już +3 może 4 kg (1.60 cm i praie 50 kg:) dla przykładu wczoraj zjadłam: sniadanie: kawa + kanapki graham z serem i chudą szynką obiad: masakraaa 10 perogów z jagodami z gęstą smietaną, cukrem i cynamonem kolacja: to co na sniadanie tylko że 3 takie kanapki :(:( w wakacje tyje bo tak jem i się w ogóle nie ruszam, tylko kanapa i tv ;/

Gość tyjąca_magda
ja mam wyrzuty jak tak jem ;/ zachowuje się jakbym jedzenia na oczy nie widziała :(

Tyjesz bo... 1. jesz mase weglowodanow i tluszczu 2. obiadasz sie na kolacje... wsio!!!

To wszystko zależy od organizmu,bo ja jem duzo więcej od Ciebie i też objadam się na kolację a od 5 lat waga mi się nie zmienia nawet o 2 kg :)

Gość tyjąca_magda
na sniadanie i kolacje jem zwykle dwie kanapki graham z serkiem topionym + ser zółty i ta szynka tylko dzis tak zaszalałam z tą bułką a obiad jem taki jaki poda mama ;/

Gość tyjąca_magda
nigdy nie narzekałam na przemianę materii jest można powiedziec bardzo szybka, ale i tak tyje ;/ chyba muszę zacząć cwiczyć, bo do roku akademickiego raczej jedzenia nie zmienie ;/

Gość kiniamaurycego
jesz więcej niż mój chłop :D:D żal ;p

Gość przerzuć się
na warzywka i owoce. tych pierwszych jedz wiecej, poza tym pij dużo wody mienralnej, wyrzuć całkowicie cukier, serki topione ogranicz i ogranicz pieczywo. zamiast niego możesz np na śniadanie zjeść talerz mussli albo płtków owsianych do tego sok z pomarańczy albo kilka rzodkiewek. Cukier zastąp łyżeczką miodu

Gość tyjąca_magda
ok, musze zmienić nawyki bo tak dalej być nie może, że jem więcej od mężczyzn :D:D:D na dzis już koniec a od jutro postaram się zrezygnować z wielu rzeczy no i ruch :)