Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chicane 8989

Glebokie gardlo mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Chicane 8989

Witam, mam pytanie do Pan. Otoz chcialem sie zorientowac jaka dlugosc penisa jestescie w stanie przyjac od partnera? Pytam poniewaz moja dziewczyna twierdzi , ze nie da sie mojego przyrodzenia calkiem przyjac. Mam czlonka dl ok 15 cm i jestem zdania ze to ona powinna potrenowac i ze nie chodzi o dlugosc. Ona sama tego chce, ale sie latwo poddaje... Czy faktycznie polkniecie 15 cm to jakis wyczyn czy powinno to przychodzic z latwoscia?

Gość ej no....
Z łatwością i od razu nie, ale nie jest to też jakiś ogromny wyczyn. Ja biorę mojego 17cm męża bez większych problemów, czasem mam odruch wymiotny jak się za mocno rusza, a ja jestem przejedzona. Trzeba ćwiczyć, długo i namiętnie ;)

Gość Napalona nastolatka
Ja bym chciała zrobic lodzika z pomyłkiem pewnemu panu z kafe

Gość ej no....
któremu? :)

Gość ej no....
a tak w ogóle lód z połykiem to nie to samo co głębokie gardło

Gość Napalona nastolatka
To juz tajemnica i pewnie inni by mnie wyśmiali bo ja mam 21 lat a on jest młodszy o ok 6 lat

Gość ej no....
czyli zenibyja

Gość Napalona nastolatka
Jak to mozliwe że tak szybko zgadłaś

Gość ej no....
bo tylko ten głupi małolat pokazuje na okrągło swoją nędzną paukę :o i wszyscy wiedzą, że ma 15 lat, do tego wypowiadałaś się dziś w jego temacie wystarczy odrobina inteligencji-ja nie zgadłam, ja to wydedukowałam (coś podobnego do wygooglowania :D )

Gość Chicane 8989
Tez tak uwazam, ze wszystko zalezy od techniki i cwiczen. Tylko nie wiem jak jej w tym pomoc

Gość Napalona nastolatka
Chyba że tak

Gość ej no....
a ona zna może angielski? bo bym Ci podrzuciła link do takiego poradnika

Gość Napalona nastolatka
Ale musisz przyznac jak na ten wiek to ma bardzo duzego a co dopiero będzie za 3 lata.

Gość bibee
A ja wychodzę z założenia, że ja nie zmuszam mojego do trenowania czegoś, co powoduje odruchy wymiotne i bolesne skurcze żołądka, więc on nie wymaga tego ode mnie :)

Gość ej no....
mój mąż ma większego, grubszego i co najważniejsze prostego, do tego wie co z nim robić a jemu już tak znowu dużo nie urośnie

Gość Chicane 8989
zna, oczywiscie ze zna angielski, tylko ze ona przesadza z tym uwazanie ze nie da sie takiej wielkosci przyjac do konca... a nie chce pokazywac jej ze o kobiety radza sobie z o wiele wiekszymi , wrecz nienaturalnie duzymi penisami.. obawiam sie ze zoaczy w tym jakas przesade i brutalnosc

Najlatwiej jest w takiej pozycji kiedy jej glowa 'zwisa' z lozka czy ze stolu- ona ma lezec na plecach- sprobujcie pocwiczyc w tej pozycji. Praktyka ;)

Gość Napalona nastolatka
Kto to wie całkiem mozliwe ale jak tak patrze na ten topik co założył tydzień temu ta tam dziewczyny się niem zachwycają . Ale każdy ma inny gust mi się jego fiutek bardzo bodoba .

Gość to z bananem
niezłe

Gość Chicane 8989
dzieki za rady, chcialbym wlasnie sprobowac tej pozycji z glowa opadajaca z lozka. Zobacze jak zareaguje na to moja dziewczyna. Tzn sprobujemy na pewno , bo jej na tym ostatecznym efekcie tez zalezy, ale ciekawe czy jej organizm "da sie oszukac" :)

napisałeś: Ona sama tego chce, ale sie latwo poddaje... a teraz zapewnienia, że na pewno spróbujecie... pomyśl może troche o niej dzieciak z Ciebie

Gość Chicane 8989
Mysle o nie... zawsz i do niczego nigdy nie zmuszam, ale wiem, ze bedzie chciala sprobowac zeby tylko osiagnac efekt. Ale widzac niepowodzenie moja dziewczyna szybko sie zniecheca.. A Ty Nimfomanko powinnas troche przewidywac o co chodzi w tym o czym mowie..

Gość elninia
Wez sam sobie 15 cm patyka , obierz swoja grubosc i bedziesz wiedzial ze to nie jest latwe.. bez problemu to mozna 10 cm jeszcze wziac ale 15 to juz nie spacer po plazy...cwaniaczku

Gość cozakurwaidiota
a do twojego gardlła ile wejdzie ? co to za pytanie roznimy sie tyko paroma rzeczami gardła mamy takie same.