Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZYNGIS-CHAN

KOCHAŁEM PIĘKNĄ DZIEWCZYNĘ A ONA MNIE ZOSTAWIŁA

Polecane posty

Gość Antominka
Jakoś tak za bardzo bajkowo to brzmi.. Ten cały wpis jakiś taki... jakby reżyserowany od początku do końca, ze znajomością happy endu. Mało wiarygodne...

Gość Zuzia2010
Według ciebie ona powinna okazać się dziwką a on tępym rogaczem?

Gość calineczka z deczka
Antominka co nie? taka piekna ta milosc ze az serce sciska hehe zuzia jakos tak po prowokacji aleksandra z dystansem do tak pieknych tematow jak ten sie podchodzi haha i widze ze nie tylko ja

Gość Cammilla34
Chyba to sobie wymysliles autorze...., ale chcialabym zeby facet ktorego ja wciaz kocham tak bardzo kochal mnie jak Ty swoja dziewczyne

Gość zalpl
autor i ta co nie chciała niemca, to jedna i ta sama osoba, matko co za durne prowo!!!

Gość a mi sie wydaje, ze to
ja wczoraj dałam wpis o tym, ze to wymyslona historia o godzinie 18 cos tam ale nikt nie zwrocił na to uwagi widać glupota jest silna i slepa ale ktos sobie z was jaja zrobił

Gość calineczka z deczka
faktycznie byl wpis od osoby-ja- ze mamy nowa prowokacje na kafateri

To faktycznie trzeba było mieć nie lada intuicję !!!! Ale większośc życzyła ci dobrze, chcieli byś skontaktował się z dziewczyna i wyjasnił. Wszystkiego dobrego na waszej nowej drodze życia- z maleństwem. Napisz czasem co u was słychać. I poproś swoją dziewczynę aby na drugi raz nie zaskakiwała cię w tak oryginalny sposób, heheh. Powodzenia

Gość barbarettttka
i oczywiście autor już się tu nie pojawi znając życie...:P

Gość calineczka z deczka
Jesli to wydanie bylo od autora aleksandra nie wielkiego-a jest wrecz tak dobre jak tamto to mysle ze nasz bochater sie zjawi z wielka pompa hahaha w tamtym wydaniu tez tak bylo i nie zle to rozegral hahaha

Gość calineczka z deczka
Jesli to wydanie bylo od autora aleksandra nie wielkiego-a jest wrecz tak dobre jak tamto to mysle ze nasz bochater sie zjawi z wielka pompa hahaha w tamtym wydaniu tez tak bylo i nie zle to rozegral hahaha

Gość calineczka z deczka
kurde skopiowalo

Gość DZYNGIS-CHAN
Witam to ja DZYNGIS-CHAN. Nie to nie prowo. Nie rozumiem jednak ludzi. W jednych postach mieszacie ludzi z błotem za to że Postępują nieetycznie, niezgodnie z zasadami. W drugich macie im za złe ,że kochają i są tak zaślepieni tą miłością iż świata nie widzą i rzeczy oczywistych dla postronnych osób. Jeden jest świnią bo nie może wytrzymać w toksycznym związku. Drugi jest chamem, bo w pojęciu innych jest zbyt delikatny i uczuciowy. Kochani dlaczeczego nie potraficie przyjąć drugiego człowieka takim jaki jest. Dlaczego koniecznie musicie zmienić go na obraz i podobieństwo. TYLKO CZYJE. Podobno to Pan Bóg nas tak stworzył. Sporo osób jest nietolerancyjnych. Chowacie się za fasadą ANONIMOWOŚCI, ale właśnie widzę że to właśnie WY OBNAŻACIE SWOJE PRAWDZIWE OBLICZE. Dlaczego zdradzacie? Dlaczego krzywdzicie innych i siebie. Dlaczego skrzywdzeni muszą być złośliwi dla innych. Jest wiele pytań które chciałbym WAM forumowicze zadać. Ale chyba jednak nie warto. Życie ludzkie jest takie krótkie, a WY WSZYSCY tak się krzywdzicie na wzajem. Ile sobie wszyscy bólu zadajecie. Kocham moją Izabellę. Zawsze puszczam jej piosenkę Aznawura. A ona szcęśliwa patrzy na mnie i się uśmiecha. Przecież to jest lepszew od wymyślań sobie, od zdrad. Wiem zachowałem się jak małe dziecko. Nie to wy tak myślicie. Ja przeżyłem ten dramat jak zakopchany człowiek. Nieważne czy mam 17, 30, 50 czy 80 lat. Miłość nie wybiera wieku. Miłość istnieje naprawdę. Przekazuję również pozdrowienia od mojej złośliwej i pięknej Izabell.

Gość takie tam pierdoły
Czy będzie ciąg dalszy?

Gość Prowo czy prawda?
Jato z tym tematem. DZYNGIS-CHANIE?

Gość mała łezka 1
Mówiła o Tobie na 100 procent ! Osiołek z Ciebie!!

Gość DZYNGIS-CHAN
W poniedziałek idziemy na badania. Ale się będzie działo. Już jestem tatusiem!!!!!!!!

Gość bolesna_prawda
Niezłe jaja. Ogólnie to zabawne jest to pie.rdolenie o "miłości". Jak wiadomo jest to rzecz, która nie istnieje, a tak naprawdę chodzi o dziki i prymitywny instynkt, który prowadzi do doboru najlepszego genetycznie partnera do prokreacji. Jest to zakochanie, a "miłości" nie ma. Przykładem jest autor wątku, który "kocha" zapewne dlatego tak mocno, że laska jest bardzo ładna. No i tu nasuwa się kolejna rzecz - ze wspomnianego powodu ładni ludzie wiążą się z ładnymi, przeciętni z przeciętnymi, brzydcy z brzydkimi. Po prostu każdy szuka najładniejszego partnera, bo tylko w takim można się zakochać, jak inni wolą "pokochać". Więc z tą opcją, że ona taka zaj.ebista z wyglądu a autor przeciętny to tez coś nie bardzo. Albo ona jednak nie taka cudowna, albo autor też jest zaj.ebiście przystojny, tylko nie zdaje sobie z tego sprawy.

Ale cios... współczuję naprawdę... chcesz pogadać to pisz boziam@wp.pl dla mnie jak się wygadam, to jest lżej, bo jestem w dosyć ciężkim zwiążku i czasami też grunt wali sie pod nogami, a jak jesteś z Białegostoku możemy spotkać się i pogadać, tylko pogadać, wyżalić się nic więcej....

Gość bolesna_prawda
"bolesna_prawda czyżby życie cię skrzywdziło? Albo ktoś?" A co to ma do rzeczy? BTW. Fajnie widzieć, jak ludzie czytają temat :/

Gość ciekawi mnie jaki jest
los bohaterów tego topiku. Czy Dzyngis Chan nam dopowie ?

Gość kto wie co dalej
się działo?

Gość regres to uczuciowy gej
niezla sciema, takieopowiadanka pisz do "samo zycie" itp

Gość parapetówa
no i co słychać w temacie? jest już potomek?

Gość fajny film wczoraj widziałem
Czego to ludzie nie wykopią w internecie. Jak się szuka to się znajdzie. Ale temat O.K.