Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DZYNGIS-CHAN

KOCHAŁEM PIĘKNĄ DZIEWCZYNĘ A ONA MNIE ZOSTAWIŁA

Polecane posty

No chłopie. To już po tobie. Dziewczyna jak to dziewczyna. Zauroczona chwilą. Cóż nam wiedzieć o dziewczynach. To jest całkiem inny gatunek niż mężczyżni. Facet to facet. wie czego chce. A dziewczyny ciągle mażeniami żyją. Co tam u nich w głowach siedzi to nikt nie wie. Podejżewam że nawet one same. One to jakieś znaki nam dają, tylko my tych znaków wcale nie widzimy. Podobno one z nami cały czas rozmawiają. ale te rozmowy to wiadomo jak wyglądaja. One mogą nam powiedzieć wszystko, amy im nic. Bo co tylko powiemy to przeciw sobie. Szkoda. Miłość jednak bywa chyba ślepa. Tak jak i sprawiedliwość. Ma opaskę na oczach.

Gość DZYNGIS-CHAN
Przecież to nie ja mam kogoś to ona. Po co mam dzwonić, sms pisać. MAm odebrać od niej telefon,żeby się dowiedzieć że jest jej przykro ale to jest samo życie. Że tak ją to trafiło jak grom z jasnegoi nieba. I co wróć do mnie imiej sobie tego drugiego. Ona już musiała wybrać. Tylko po co ta całą noc. Miała wyrzuty sumienia. Ja bym tak nie potrafił. Od jedne do drugiej osoby. I jeszcze się tak miziać jak kocica. Aż mruczała z zadowolenia. A mnie teraz ściska ze złości. Chyba faktycznie wrócę i zleję ja tak że modelką to ona już na pewno nie będzie.

Gość sddsds
kurwa!!!!!!!!!!!!! jak zacznie gadac ze jej przykro a ze jego kocha to sie rozłaczysz!!!!!!!! bo moze ona moiwla o tbie kochala sie z toba miala humor wszystko pieknie ładnie a rano mowi ze kocha innegoooo?! zastanów sie, napisz smsa albo odbierz a jak nie to nie truj nam głowy!!!!!!

Gość pani psycholog 2
ja myśel ze mowiła o Tobie !!! chłopie dzwon do niej i spotkajcie sie!!!!

Gość Zuzia2010
Chanie. Raczej rękoczyny zostaw na póżniej. Poczekaj aż ochłoniesz i nie nakręcaj się. Większość ci podpowiada że to chyba o ciebie chodzi. Żadna kobieta nie jest na tyle perfidna, aby spędzić z facetem upojną noc i nad ranem powidzieć mu że ma innego. Chyba żeby to był chłotaś na jedną noc. Wtedy to fakt nad ranem pa pa.

Gość ta co nie chciała niemca
Dziwne to wszystko. Facet opamiętaj się. Ja nie wyobrażam siebie w takiej sytuacji. Spędzam z Tobą noc kochając się jak opętana. Rano czule ocieram się o Ciebie i mówię spokojnie Odchodzę. Człowieku tu coś jest nie tak to nie oto chodzi. Jestem kobietą ale ja tego nie kupuję. Ty zasuwaj do niej i to szybko. Żebyś się nie spóżnił. Chyba faktycznie faceci nie rozumieją kobiet. Jesteś skończonym idiotą i egoistą. Zabieraj tyłek w troki i biegiem leć do niej. I módl się żeby nie było za póżno. Kobieta Ci to radzi. I błagaj na kolanach by wybaczyła Ci to wszystko. A szcególnie ślepotę.

Gość hgjghjg
Jaki standard Niech zgadne mloda siksa do 25 lat ktorej sie znudziles i polecial do nastepnego. Nawet sie niezabieraj za kobiety >25 lat bo to tylko niepowazne siano we lbie

Gość DZYNGIS-CHAN
No dobra ta od niemca zadzwoniłem i głuchy telefon nie odpowiada. Pewnie już wykasowała ze spisu. I tak pięknie było i niepięknie się skończyło. Żadnej rady poza wróc nie ma. Chyba trzeba zabawić się w wisielca. Też dobra zabawa. Pobawiłem się w miłość.No i się nabawiłem. Pobawimy się teraz w inną grę.

Gość ta
Nie wiem co ci po głowie chodzi. Ale myślę że najlepiej pojechać do domu. I porozmawiać. Może nie chciała z tobą tracić kontaktu. Skoro spędziła z tobą tak upojną noc to jesteś jej bliski. A z tą nową osobą może to tylko zauroczenie. Moźe tylko zasygnalizowała że kogoś tam platonicznie i kocha. Ale i on może o jej istnieniu nawet nie wiedzieć. Ja też się kiedyś kochałam w Gregorym Pecku. I co? Dziś mam męża i to jego kocham. Pojedż do niej. W cztery oczy wszystko się wyjaśni.

Ale Ty jestes durny... Pewnie o Ciebie palancie chodziło a nie pozwoliłeś jej nawet dokończyć... Jakby kogoś miała nie dzwoniłaby tyle razy...

Ja bym na jej miejscu się wkurzyła bo jeśli mówiła o Tobie to wyszło na to, że jej nie ufasz, i jeszcze Ty pewnie będziesz przepraszał :P

Gość DZYNGIS-CHAN
O jakim nieufaniu mówimy. Powiedziała mi wyrażnie MAM KOGOS I KOCHAM GO CAŁYM SERCEM. Miałam być szczera i mówię ci to prosto w oczy. To jak może chodzić o mnie.

Gość dfsfffs
kurwa ty jestes tepy i udajesz???? wez dzwon d oskutku albo do niej idz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ona moze byc zla ze nie ufasz a jesli kurwa dalej gadasz swoje to nie marudź nam tu!!!!!!!!!!!

Gość DZYNGIS-CHAN
Chyba wszyscy się zmówili. Zadzwoniłą moja matka. opieprzyła mnie. Kazała mi szybko wracać do domu,ale do matki. Nawymyślała mi. Chyba pojadę. Wszyscy przeciwko mnie.

Gość dfsfffs
czyli twoja poszla do matki i jej powiedziala, ze jej nie ufasz!!!!!!! i co nie mielismy racji!!!!!!!

Kurwa, facet, Ty naprawdę jesteś tępy. Jakby ta dziewczyna nie mówiła o Tobie, to Twoja matka by do Ciebie nie dzwoniła. Palant i bezmózgowiec. Idź do domu matki, a później wyjaśnij wszystko z dziewczyną.

Boże aż mi się łezka w oku zakręciła... Mi coś takiego chyba nie jest pisane... Wracaj do niej Kretynie Ty!!!! To było o Tobie!!! Takie mam wrażenie!!!!

Gość powinna cie zostawić
tępy debilu!!! jak grochem o ściane, idiota. to na pewno prowo, ale jakie wkurwiajace -.-'

Gość dfsfffs
"ocierała sie o mnie jak kotka i zaraz powiedziala ze to koniec": idiota roku kafeeee

Gość DZYNGIS-CHAN
Miałem jechać to ten blaszak nie chce odpalić. zostawiłem go na swiatłach przez 2 dni. Czekam na taryfę. Z tą co nie chciała niemca to bym sobie pogadał. Kobieto skąd wiedziałas o co chodzi? Chyba tylko TY JEDNA JEDYNA jesteś kobietą. Kocham Cię za to, Miałaś rację. Wdzięczny ci jestem. Już wszystko wiem. Może Cię tu jeszcze spotkam. Pozdrawiam.

Gość dfsfffs
kazdy ci to pisał!tylko nie tak ujmował w słowa i co ona chciala powiedziec, ze ma ciebie???

Chyba chłoptaś zostanie tatusiem.

Gość o kurcze............
każdy ci mówił to samo kretynie. prawie kazdy wiedzial o co chodzi tylko ty nie debilu, cos inteligencją nie grzeszysz:///

Gość Nikola w.
Ty idioto!!ONA MIAŁA NA MYŚLI CIEBIE!!Jeśli to nie prowo........

do Nikola w. Moja droga Ona napisała wyrażnie że ma kogoś i kocha go całym sercem. I Wcale nie miała na myśli autora. Autor bardzo dobrze to odczytał. Tylko autor nie jest kobietą Chyba miałam rację. Ona ma dzidzusia w drodze przy jego pomocy. Która kobieta potraktowałaby w ten sposób faceta, którego kocha. Ale wydaje mi się że załatwiłała w pięknym stylu.

Gość DZYNGIS-CHAN
No i się wyjaśniło. TA co nie chciała niemca miała rację. Całe szczęście że pojechała do mojej matki. Pewnie od Izy bym nie odebrał tego telefonu. Jest w ciąży od 3 tygodni. I to JEGO TAK POKOCHAŁA CAŁYM SERCEM. No i ja mogę spokojnie być sobie z boku. Teraz to mogę sobie postać na bocznicy. No i niech tam sobie ma. Moja śliczna chce chłopaka. Ale ja wolałbym córkę. Z dziewczynami to nigdy nie wiadomo. Życie z nimi jest takie na wysokich obrotach. pełne niespodzianek. A ta moja PANNA nawet się nie przejeła że uciekłem od niej. Matka mi powiedziała że tylko bała się bym sobie jakiejś głupoty nie zrobił. A jak przyjechałem to się śmiała cały czas. Ze mnie oczywiście. Czy te dziewczyny muszą być zawsze takie zwariowane. Dałem jej do przeczytania ten post. Jeszcze wczoraj. No i nockę miałem znów z głowy. Powiedziałą że to kara za dwie doby. Kara była słodka. Chcę takiej kary zawsze. Dziwię się tylko "madchen_12345 , a fuuuf ni hgjghjg" za tak wnikliwy osąd. TYLKO MYLNY. To właśnie takie osoby mogą tylko żle doradzać. Co prawda madchen zreflektowała się. Pozostałym dziękuję za kobiecą solidarność. Wy nie wspierałyście mnie. Wy broniłyście tylko mojej panny. Ale " ta co nie chciała niemca" zaszokowała nawet moją dziewczynę. Iza jest zachwycona jej intuicją. I przesyła dla niej najlepsze ciepłe słowa jakie może jej powiedzieć od serducha. A tak swoją drogą to dlaczego większość nawymyślała mi od idiotów, kretynów i. t.p. Przecież ja TYLKO JESTEM ZAKOCHANY. JA TYLKO KOCHAM - czy to jest głupotą?

Gość calineczka z deczka
co za piekna milosc hech